Sivut

maanantai 29. heinäkuuta 2013

1. hääpäivä

Vietettiin meijän ensimmäistä hääpäivää Kuusamossa mökillä.
Ajeltiin mökille siis jo lauantai-iltana. Katottiin eka Stepfordin naiset -leffa ku se sattu tuleen telkkarista ja sitten lähettiin metsään seikkailemaan ja kiertämään jotain lampea ympäri. Määränpäänä oli nuo ihanat kalliot.
Kallion valloittajat!
Matti kiipesi puuhun...
... ja naarmutti koipensa, jota minä sitten hoidin luonnon konstein :D
Reissun kohokohta oli se kun näin ravun! En oo koskaan ennen nähny rapua! Olin taas yhtä innoissani ku sillon ku näin sen käärmeen. Kuvassa osoittelen rapua, jota ei kyllä kuvassa näy :)
Loppuvaiheessa matkaa tulikin puro vastaan ja koska ei haluttu kääntyä takaisin, etsittiin matala kohta ja kahlattiin sen yli.
Yöllä lämmitettiin vielä sauna ja saunomisen jälkeen katsottiin ehkä paskin Disney-leffa ikinä, Hiidenpata. Näin sen siis nyt ekaa kertaa ja järkytyin miten synkkä ja ahistava se oli...
Matti kävi aamu-uinnilla.
Maailman paras aamupala: munia, pekonia, paahtoleipää ja appelsiinimehua ♥ Ja vieläpä ulkona auringonpaisteessa nautittuna.
Matti oli piirtäny ja taiteillu mulle ihan ite maailman ihanimman kortin! (Huom. Ensimmäinen hääpäivä on pumpulihääpäivä)
Mää ostin Matille lahjaksi Leijonakuningas-muistipelin :P
Muistipeli-skaban ja kiikkumisen jälkeen suunnattiin Rukalle.
Matti oli suunnitellut päiväksi vähän ohjelmaa eli käytiin ekaa kertaa sitten häämatkan pelaamassa minigolfia.
Hääpäivän loppuhuipennuksena oli syömässä käyminen (mun lempiravintolassa) Martinassa. Hyvää oli!

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Uuh teillä on selvästi ollut onnistunut hääpäivä :) Mää haluan pelata sitte tuun käymään tuota muistipeliä!! Alkakaahan treenata, oon nimittäin luonnonlahjakkuus ;)

hejdij kirjoitti...

Nonnih, olipa hyvä aika ostaa uus muistipeli. Meki ollaan aika paljo nimittäin pelattu, mut kaikki meijän muistipelit alkaa jo olla lähes 20 vuotta vanhoja, kuluneita ja pilalle pureskeltuja :D

Christmas Pikachu