Sivut

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Rajalla

Käytiin viime viikon keskiviikkona äitin kans shoppailureissulla Haaparannassa/Torniossa, ja koska saalis jäi siellä varsin kevyeksi, torstaina suunnattiin Kuusamoon Highwayn alelaareja tonkimaan.


Heja Sverige! Ikea oli suuri pettymys. Etittiin verhoja, mattoa, päiväpeittoa, eteisen kalusteita, yöpöytiä, tauluja ja sohvapöytää, mutta lopulta ainoat asiat mitkä lähti mukaan oli kaks pientä viherkasvia ja niille ruukut :D


Ikean vieressä sijaitsevassa eläinkaupassa sen sijaan olin kuin taivaassa! Niin paljon kaikkea akvaariokamaa! Paljon paremmat valikoimat ku Suomessa. Oisin halunnu ostaa Kaalepille vaikka mitä kivaa, mutta hillitsin itseni ja hankin vain kauan metsästämäni uuden akvaariotaustakuvan. Tuo uus on niin ihana! Se on lisäksi oikean korkuinen, tuo aiempi nääs jäi silleen rumasti kymmenisen senttiä liian lyhyeksi.

vanha
 ↓
uusi

 Shoppailtiin tietysti myös Rajalla På Gränsenissä.

Ostoksia  

Mekko (Rajalla På Gränsenin) Seppälästä. Hintaa hurjat 8€.
Maaliman sulosin yöasu myös Seppälästä.
Vyö 3€ jälleen Seppälästä.
Värikäs hame Cubuksesta.
Sifonkihihapaita Kuusamon Highwaysta.
Nämäkin ihanat korkkarit löyty Highwaysta ja vieläpä reippaasti alennettuun hintaan.
Espritin musta paita myöskin Highwaysta.
Pitkään himoitsemani Onlyn kukkafarkut, Highwaysta nämäkin. Olin jo ostaa nuo Raahesta ja siellä jo sovitinkin nuita. Sillon hintaa oli 30€, mut nyt sain ne 15 eurolla!

Molemmat reissut oli kivoja! Ja hyvä mieli jäi, kun kaikki mitä ostettiin oli alennuksessa :) Normaalisti ku lähen tekemään ale-löytöjä, löydän ihanuuksia vaan täyshintaisten uutuuksien joukosta.

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu