Sivut

lauantai 6. heinäkuuta 2013

♫ TOTO IN JEPPIS

Porukkaa oli paikalla vissiin päälle 9000. Ylivoimaisesti isoin tapahtuma, jossa oon ollu. Kuva täältä.
Eilen pääsin näkemään livenä legendaarisen yhdysvaltalaisen 70-luvulla perustetun rock-bändin – Toton! Keikka oli osa bändin 35-vuotiskiertuetta ja paikka oli siis Pietarsaari. Ei häävi kaupunki se Pietarsaari, tuntu ihan niinku ois Ruotsiin joutunu :P "Hejsan Palle, här är vi i Jeppis! Härregud!"

No asiaan. Keikka oli aivan loistava. On se vaan mahtavaa musiikkia ♥ Meininki oli erilaista ku metallikeikoilla, korvatulppia ei tarvittu, miksaus pelas täydellisesti niin että jokainen soitin erottui selvästi. Vanahat ukot jaksoivat vetää rankan kahden tunnin setin eikä kyse siis todellakaan ollut mistään pelkästä biisien läpi soittelusta vaan joka välissä kuultiin aivan upeita, pitkiä kitara- ja kosketinsooloja (esim. Rosannan loppusoolo, vauuuuu! ♥) Pakko ostaa live-levy. Edes se, etten hujoppien takia nähny lavalle ollenkaan, ei haitannu menoa yhtään.

Vietettiin päivä Matin ja Jompen kans mökillä Pyhäjoella ja ajeltiin sieltä illaksi Pietarsaareen.
4/9 meijän seurueesta :D
Steve Lukather ja Nathan East.

Rosanna
Stop Loving You
Hydra
Falling in Between
Africa

Lopuksi vielä pakollinen keikan jälkeinen grillimättö. Keikka loppu joskus puoli yhen aikoihin ja lähettiin sitten kotia kohti. En tajua miten matka kesti niin älyttömän kauan, sillä oltiin perillä vasta aamulla puoli kaheksalta :D Jomppe lähti ysiltä bänditreeneihin ja Matti pikkusiskonsa rippikirkkoon. Jäi siis yöunet tällä kertaa välistä. Vaan oli se sen arvosta!

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu