Sivut

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Viikon fiiliksiä 5

maanantai
Maanantaina juhlittiin mökillä vähän silleen ex tempore Villen 26-vuotissynttäreitä. Syötiin muurinpohjalättyjä, sipsiä ja karkkia niinku kunnon lastensynttäreillä kuuluu. Missään vaiheessa ei tosin ollu varmaa saapuuko synttärisankari itse paikalle, mut kyllähän seki tuli omissa juhlissaan lopulta piipahtamaan.
tiistai
Tiistai oli ilon päivä ku voitin ihanan mekon Ebay-huutokaupassa. En yleensä ikinä huuda sieltä mitään vaan ostan suoraan. Nyt pitää vaan toivoa, et se tulee pian ja on oikeesti ihana ja sopivan kokonen.
keskiviikko
Keskiviikkona oltiin Oulussa äitin ja Matin kans. Kävästiin tarkastamassa Tuomaksen ja Jompen tuleva kämppä, syötiin intialaista herkkuruokaa ja käytiin kattomassa kesäteatterissa Pokka pitää -näytelmä. Se oli tosi hyvä! Hyacinthin näyttelijällä oli just oikeat ilmeet ja Daisyki oli aivan niinku alkuperänen :D
torstai 
Torstai meni koneella istuessa. Pelasin simssiä koko päivän ja sen jälkeen lepuutin silmiäni kattomalla elokuvan.
perjantai
Perjantaina epäilin kuolevani johonkin outoon sairauteen. Tauti alkoi selkäkivulla ja lopulta tuska levisi joka niveleen ja lihakseen. Sormiinki sattu ja olin kuin reumainen mummo.
lauantai
Jos meillä olis ollu rahaa ja ehjä auto, oltais voitu mennä lauantaina Vuokattiin kattomaan Nightwishia ja Johanna Kurkelaa :''''''(
sunnuntai
Sunnuntaina oltiin mun serkun rippijuhlissa ja siellä laulettiin paljon yhteislauluja niinku meijän suvun tapaan kuuluu. Harmi vaan että monilla mun sukulaisilla on valtavan lauluinnon lisäksi uskomaton taito olla osumatta nuottiin koko laulun aikana :P Ite en koskaan laula julkisesti, en vaikka mikä ois. Vain Matti pääsee nauttimaan mun upeista korvia raast... hivelevistä serenadeista.

3 kommenttia:

Dark Shadow kirjoitti...

Mä en kestä kuin hyviä nää sun gif-postaukset on :--D
Hahhhah!

Ulla kirjoitti...

En kestä miten hauska sää Heidi oot :D Oikeesti hihitän täällä ääneen näille sun jutuille. Miss u! <3

hejdij kirjoitti...

Hehaa koittakaa kestää :D

Christmas Pikachu