Sivut

lauantai 12. lokakuuta 2013

Aarteita ja sisustusjuttuja

Siinä se nyt on!!! Wuhuu! ♥ Kuinkahan kauan ollaan puhuttu ja suunniteltu Star Wars -boxin hommaamista. Vuosia. Viime ystävänpäivänä sitten lopulta päätettiin, et ostetaan se nyt toisillemme 5-vuotispäivälahjaksi, mutta lopulta homma kusi rahapulaan. Nyt ku sitte huomattiin kyseinen aarre Hullujen päivien kuvastossa ja käyttämätön Stockan lahjakortti poltteli taskussa, niin pakkohan se oli! Vielä ku ois vaikka pleikkari, et vois kattoa bluray-leffoja :P
Paras divari-löytö ikinä! Mulla on ollu tavotteena hankkia itelle kaikki Muumi-kirjat mahollisimman halvalla ja oonki metästäny niitä joka divarista, antikvariaatista ja kirpparista. Mutta ennen torstaita en ollu nähny vilaustakaan yhestäkään. Torstaina poikkesin huvikseen taas yhteen pikkudivariin pääasiassa leffatarjontaa tsekkamaan ja sitte silmiini osui tämä aarteiden aarre!! Sain kolme kirjaa yhdellä iskulla, tuo kirja nimittäin sisältää tarinat: Taikatalvi, Muumipappa ja meri sekä Muumilaakson marraskuu.
No sittenhän minä eksyin Huuto.netiin surffailemaan ja nyt mulle on tulossa myös tämä viiden kirjan paketti (Muumipeikko ja pyrstötähti, Taikurin hattu, Muumipapan villi nuoruus, Vaarallinen juhannus ja Näkymätön lapsi). Oon niiiiiin onnellinen! Luulin, etten ikinä löytäs nuita mistään ja nyt yhtäkkiä multa puuttuukin enää Muumit ja suuri tuhotulva.
Oon metästäny Northerin Death Unlimited -levyä vähän joka paikasta, mutta myös tää Mirror of Madness oli loistava löytö (halvalla antikvariaatista). Tajusin muuten vasta sillon pari viikkoa sitte, et siinä Death Unlimited -levyssä on ihan samanlainen kansi ku N:ssä. Oon siis saattanu nähä sen useaanki kertaan, mut sivuuttanu sen epähuomiossa luullen sitä N:ksi. Dääämn.
No sitten sisustusjuttuja. Tämmönen on siis se eteisemme pelastaja, Ikean kenkäteline, josta mainitsin sillon joskus.
Sohvan päällä olleet ylisuuret taulut on nyt korvattu tämmösillä pienemmillä söpöläisillä.
Saanen esitellä – Jazzman Earl!
Se on niiiin hieno! Earl on meille kuin perheenjäsen. Pakko tuijottaa sitä koko ajan. Ainoa miinuspuoli vaan, et nyt soi koko ajan päässä Epic Sax Guy :D
Tän eteisenmaton hommaamisen jälkeen meijän kämpän sisustus alkas olla valmis. Eihän näitten eteisjuttujen hankkimiseen ookaan menny ku vähä yli vuosi. Korkeintaan uuet verhot vois olohuoneeseen ostaa (Vallilan värikkäät Tennispalatsit ois jees!), mut sittenpä onki hankala alkaa keksiin, et mitä tänne enää tarvis. Mutta niin, en oo vielä tota mattoa tilannu ku Jotexin sivulla on joku bugi nii etten saa sieltä ostettua mitään. Vaan pikkasen tulee itku, surku ja parku, jos ens keväänä joudutaan laittaan tää kämppä pois. Kaikki on nyt niin täydellistä!

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu