Sivut

maanantai 21. lokakuuta 2013

Viikon fiiliksiä 7

maanantai
Maanantaina Samppe toi meille uuen hienon telkkarin. Viikko ilman telkkaria oli aika ankea, vaikka tokihan sitä ilmankin oppis pärjäämään. Vaan onhan se mukava sellanen kapistus kuitenki omistaa. Ja päästiin pelaan tanssimattopeliä nyt kun hdmi-liitännät taas pelaa!
tiistai
Tiistaina mulla ei ollu koulua, joten tuli vetästyä 12 tunnin yöunet. Ai että oli ihanaa ♥
keskiviikko
Keskiviikkona luin kolmeen eri tenttiin ja pää meinas hajota. Jotenki tuntuu, et mun aivot on huonontunu eikä mitään jää enää mieleen vaikka kuinka yrittäsin.
torstai
Giffissä minä palauttamassa tenttipapereita. Mulla oli tosiaan torstaina kaks tenttiä, ruotsin ja myyntineuvottelutaidon. En muistanu, että kirjottaminen on niin rankkaa! Kädestä (ja päästä) loppu voimat ja kyllähän tekstin tuottaminen sellaisesta aiheesta, josta ei muista yhtään mitään on muutenki melko haastavaa.
perjantai
LOMA! Markkinointioikeuden tentin tehtyäni häippäsin äkkiä kotiin ja niin alkoi ansaittu syysloma. Koko päivän oliki oikeen kunnon lomafiilis. Illalla käytiin Lift Upissa ja sitten pelailtiin Jompen luona Trivial Pursuitia ja korkattiin Star Wars -boxi kattomalla Episodi I.
lauantai
Lauantaina jatkettiin Star Warsien parissa ja katottiin lempparini (uusista) eli Episodi II. Aaaaaaaaaa niiin parastaaaa!!! I want to be a Jedi!!! Lapsuuteni Star Wars -hulluus on taas täällä ja yhtä voimakkaana kuin silloinkin. Kattelen Ebaysta Jedi-aamutakkia, haaveilen Star Wars -pelistä ja yritän saada esineitä liikkumaan Voiman avulla siinä kuitenkaan vielä onnistumatta...
sunnuntai
Sunnuntaina oli sitten luonnollisesti Episodi III vuoro. Yhyy, muistin, et se on surullinen, mutta että noin surullinen! Se tappaa ne lapset ja kaikki kuolee! Kaikki rakkaat jedimestarit!

2 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Ootko kattonu Mulletoi.comista nuita kylpytakkeja? Siellä oli Star Wars aiheisia. Ainaski toi Jedi (; Ai se oliki aamutakki noh kummiski ilmotin :D

hejdij kirjoitti...

Joo oon kattonu, mut nehän taitaa olla siellä jotain 50€. Ebayn huutokaupassa lähtöhintana on 1€, joten kokkeilen semmosen sieltä napata hyvällä tuurilla alle kympillä :)

Christmas Pikachu