Sivut

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Viikon fiiliksiä 8

maanantai
Maanantaina mun kolme kaveria tuli käymään meillä koulun jälkeen. Syötiin brownieita, pälätettiin ja pelattiin tanssimattopeliä. Oon ihan n00b Jenniin verrattuna joka on pelaillu jo vuosien ajan.
tiistai
Oon jo kolme kuukautta istunu ton näkösenä liiketoiminnan suunnittelu plääpläämikälie -tunneilla. Oon niin pihalla, etten tiiä ees mikä sen kurssin nimi on ja ryhmätyön pitäis olla pian valmis, mut mää en edelleenkään tajua yhtään, että mikä siinä koko jutussa on homman nimi.
keskiviikko
Keskiviikkona kokkailtiin Matin kans pitkästä aikaa. Tehtiin lämpimiä kanaleipiä, joihin tuli mm. mangochutneyta.
torstai
Torstaina pidettiin lautapeli- ja elokuvailta Jompen, Tuomaksen ja Atun kanssa. Pääsin viimein pelaamaan ihanaa Dixitiä ja olin siitä koko päivän ihan innoissaan!
perjantai
Perjantaina söin ekaa kertaa elämässäni sushia. Haluan aina maistella kaikkea uutta, joten kun sain selville, että on olemassa muitakin kuin kalaa sisältäviä susheja, päätin uskaltautua kokeilemaan. Uhh, ei se ihan niin pahaa ollu ku pelkäsin, mut oli siinä silti sen verran merellinen maku, et never again.
lauantai
Lauantaina kuunneltiin Spotifysta Johanna Kurkelan Joulun lauluja -levyltä kaks ekaa biisiä ja sitten pitiki lähteä kauppaan hankkimaan kyseinen lätty omaksi. Kuunneltiin kaikkea muutakin ihanaa, kuten Mokoman Yksi-ep:tä, jossa on tosi huippuja biisejä!
sunnuntai
La-su -välisenä synkkänä ja myrskyisenä yönä katottiin The Great Gatsby -leffa, joka oli kyllä visuaalisesta aivan karkkia! Ah mitä taloja, autoja ja vaatteita! Ihana Leonardo ja ihana Carey ♥

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu