Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

Jouluaatto '13

Jouluaatto alko tottakai perinteisesti joulupuurolla, Joulupukin kuumalinjalla ja Lumiukko-piirretyllä.
Tällä kertaa kuusen koristelu jäi aattoaamuun.
Tän vuoden kuusi onkin harvinaisen korkea ja komia.
Aamupäivä ja iltapäivän alku kului malttamattomana ootteluun ja sitten koittikin koko vuoden odotetuin hetki!
On se vaan niin parasta <3
Jälkkäriksi luumurahkaa.
Iskä ja äiti osti Saksan reissultaan tollaset hienot kamppeet ja aikovat kuulemma tästedes pukeutua niihin joka joulu :)
Illan aikana kuusenalus alko täyttyä lahjoista. Jouluevankeliumin lukemisen jälkeen aloitettiin lahjojen jako.
Kun lahjat loppui kuusen alta löytyi vielä täysi pussillinen, johon minä tonttuna sukelsin.
"Näin iso paketti mulle?! Mitä ihmettä täällä on?!"
Jomppe sai viimein älypuhelimen vanhan nokialaisen tilalle. Meiltä Jomppe sai semmosen tosi hienon aamutakin. Se tuli kyllä ainaki mun mielestä tarpeeseen, oon traumatisoitunu siitä ku Jomppe aina kulkee täällä sellanen mun vanha, sille ihan liian pieni aamutakki päällä karvaiset sääret vilkkuen.
Matti ja minä saatiin niin hulluna lahjoja, et availtiin niitä vielä pitkään sen jälkeen, kun muilla oli jo paketit loppunu.
Sitten ku kaikki lahjat oli avattu käytiin Matin kanssa hautausmaalla. Lunta oli niin paljon, et ei meinattu löytää Matin isovanhempien hautaa, koska se oli niin lumen peitossa. Sillä välin kun siellä etiskeltiin meille oli ilmestyny porukkaa naapurista.
Kahvipöytään olin leiponu tän appelsiini-suklaa-jouluhalon lisäksi poropiirakkaa ja luumutorttua.
Kahvipöydässä istuessa paljastui, että Jeesuksen synttäreitten lisäksi juhlistettiin myös Tuomaksen ja Atun kihlautumista. Onnea!!!
Ilta/yö kului tuttuun tapaan lautapelin merkeissä.


Mitä paketeista paljastui:

Leffakokoelmaan tuli jälleen täydennystä :)
Levyhyllyyn sain puuttuvat Mokoma-yksilöt ja uusimman Raskasta joulua -levyn.
Isoimmasta paketista löytyi toivomani herätysvalo, jee! Sain myös pitkään himoitsemani Trivial Pursuitin ja Fingerporin Naamakirjan. Leffaliput oli tosi kiva yllätys Matin isältä. Nyt pitäs vaan keksiä, et mitä sitä menis kattomaan... Ennen joulua käytiin kattomassa ne kaks pakollista eli Nälkäpeli ja Hobitti, joten nyt on pää vähän tyhjänä.
Mun jymy-yllätys Matille oli sen vuosien ajan toivoma PS3. Ostin paketin käytettynä ja mukana tuli myös nuo pelit. Paketoin tottakai jokasen erikseen. Voi oisittepa nähny sen ilmeen ku se ensinnäkin sai niin monta pakettia ja varsinkin sitte ku se huomasi mitä siitä isosta paketista ja niistä 10 pienestä paketista paljastui.
Tiesin, et tärkein peli Matille on NHL, joten päätin vähän jekuttaa sitä. Huomasin, että se lahjoja avatessa koko ajan ootti, et millon sieltä tulee se änäri ja viimein viimesen paketin kohalla ilme kirkastui (entisestään)... ja sitten pitiki koittaa pitää pokerinaama, kun tyyppi huomasi, et kyseessä ei suinkaan ole NHL 14 vaan joku iänikuinen 08! Vähän aikaa jaksoin esittää tyhmää ja viatonta, ja kyselin, et ei kait sillä oo väliä mikä versio se on, ihan samannäkösiä ne on musta kaikki (mikä kyllä on totta...). Lopulta Matti ymmärsi avata pakkauksen ja sieltähän sitten paljastuikin änäri 14 -levy :D

Sellanen oli tää joulu, lahjarikas ja muutenkin kiva ♥

4 kommenttia:

Janina kirjoitti...

Ihania lahjoja!! ♥ Ja ihan mahtava toi sun NHL14-jekku! XD
Ite oon joutunu jo niin monesti miehen jekuttamaks, et osaan jo varoa kaikkia vähänkin tavallisesta poikkeavia paketteja yms. Haha! :D

hejdij kirjoitti...

Hih, joo onnistuin kyllä aika hyvin jekuttamaan. Piti kans vähän mielikuvitusta käyttää paketoidessa ku yritin saada niistä kaikista paketeista vähä eri muotosia :D

Ulla kirjoitti...

Hahaha mikä jekku! :) Olipas kiva lukea teidän joulusta ja saada kuvaraportti :) Mahtavat asut Kaisalla ja Lexalla. Mitä siellä isossa paketissa oli? Hirveesti terkkuja kaikille! :)

hejdij kirjoitti...

Terveisiä sinneki! Isossa paketissa oli sisällä vähän pienempi paketti ja siellä se kirkasvalolamppu :)

Christmas Pikachu