Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014

♫ Innostus-yliannostus

Aaaaaaa, mitä kaikkea mahtavaa onkaan nyt keväällä tulossa! En meinaa pysyä housuissani!


Sonatan uus levy ilmestyy maaliskuun lopussa! Jo pelkästään se on vuoden paras uutinen, mutta arvatkaapa ku kuulin, et bändi on päättänyt palata lähemmäs entisaikojen susi-tunnelmia ja vanha rakas logokin on tehnyt comebackin! Siis oikeesti! Parasta ikinä!!!

Tuomas Holopaisen Roope-projektikin näkee päivänvalon jo huhtikuussa (ja eka sinkku ens kuussa!!!). Tätä on kuulkaas ootettu. Mahtavat laulajatkin on Tuomas osannu levylleen valita <3 Nyt vaan pitäs tota ennen hankkia itelle ne kirjat! (Tai pölliä Jompelta)


Näistä kolmesta Stam1nan SLK taitaa ilmestyä ensimmäisenä eli jo ens kuussa. Oon koittanu päättää, etten mee ostaan sitä ihan saman tien, vaan kuuntelen vaikkapa eka Spotifysta, mutta todennäköisesti en voi välttää kiusausta. Kyllähän se kiinnostaa minkälaista settiä äijät on nyt väsänny, vaikka edellinen levy ei noussutkaan ihan mun lemppareitten joukkoon.


Huomenna yksi unelmani toteutuu, kun nettisarja Vain kuolemaa alkaa :D Kyseessä on siis tietenkin metallimiesten versio Vain elämää -sarjasta. Huonon sivistykseni vuoksi en nuista jätkistä tunne muita kuin Hyrden ja Tomi Joutsenen, mutta siitä huolimatta oon kyllä innoissani!

2 kommenttia:

nevilla kirjoitti...

Aamen, kiteytit aika loistavasti miunkin tunnelmat noista kaikista:D Paitsi että pahoin pelkään et Stam1naa ei suata löytyy Spotarista sitten tuon SLK:n aikoihin kun ei löydy juuri nytkään kuin tyyliin vaan pari biisiä, mikä on miusta hirmuisen sääli mutta eipä kait sitä voi kaikkea vaatia:P

hejdij kirjoitti...

Aa joo, en oo kattonukaa et löytyykö sitä. Noh, enköhän mää kipase kauppaan heti sillon aamulla, mitästä turhaan ootteleen. En sitä paitsi oo ostanu piiitkään aikaan uusia levyjä, ja mikään ei oo parempaa ku ihkauuden levyn kuuntelu ekaa kertaa :)

Christmas Pikachu