Sivut

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Viikon fiiliksiä 10

maanantai
Maanantaina meillä on kaheksasta alkaen neljä tuntia putkeen yritysjuridiikkaa. Olotila siellä tunneilla on just tollanen. Pakko pelata kännykällä, että ei lupsaha silmät kiinni.
tiistai
Tiistaina oli ihan superkiva päivä, kun oven taakse ilmestyi yllätysvieraita – Ville ja Lotta! Oli ihana nähä niitä pitkästä aikaa ja solussakin oli tunnelma kuin ennen vanhaan :)
keskiviikko
Keskiviikkona julkaistiin Sonata Arctican uusi musiikkivideo Wolves Die Young. Ou nou, facepalm, myötähäpeä. Aivan järkyttävän paska se video, amatöörimäinen ja enkä tajua yhtään mitä siinä tapahtuu :''''D Mutta itse biisi on kyllä ihan älyttömän hyvä <3
torstai
Torstaina lähettelin viiteen paikkaan työharjoittelupaikkahakemuksia. Jos en kuole kauhusta tuon homman takia niin on ihme. Oon jo pari kuukautta stressannut yötä päivää.
perjantai
Perjantaina oli ihanaa niin kuin oonkin jo kertonu. Giffissä meikän ilme, kun Matti lupas et saan ostaa ne maiharit <3 I love them so much!!
lauantai
Eilen pelattiin Pokémon-Monopolya, mutta peli loppui siihen, kun Matti joutui mun Nidoking-PokéMart-tontille ja jäi velkaa 1300 ja sitte sillä meni hermot :D
sunnuntai
Giffissä ilmeeni, kun käytiin tänään Matin äitin luona syömässä ja se kysyi, et eihän meitä haittaa, jos telkkarista pyörii samalla Olympialaiset. "Ei haittaa". Raah! Se nyt oli viimenen paikka, jossa oisin arvannu joutuvani kestämään sitä älyttömyyttä.

2 kommenttia:

sotshi 2014 kirjoitti...

olumpijalaiset on paras
ja lätkä
ja rukajärvi
ja naisten viestijoukkue
ja russia
ja sotshi
:D

hejdij kirjoitti...

:D

Christmas Pikachu