Sivut

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Viikon fiiliksiä 11

maanantai
Maanantaina luulin, että kuolema korjaa ku aamulla koulussa silmissä alkoi vilistä ja aaltoilla niin, että en nähny mitään selvästi enkä pystynyt lukemaan. Vissiin mulla oli selkä ja niskat niin jumissa, että ne aiheutti jonku migreenin tapaisen.
tiistai
Tiistai oli vapaapäivä ja ystäväiseni Iida tuli käymään eli oli tosi tosi kiva päivä :)
keskiviikko
Keskiviikkonaki oli vappaata. Tulin heti aamusta hulluksi ja aloin vapaaehtosesti siivoomaan. Sellasta ei oo tapahtunu vielä koskaan! Ensin pyyhin vaan levyhyllystä ja levyistä pölyt, mutta lopulta tulikin puunattua koko kämppä lattiasta kattoon kaappeja myöten.
torstai
Keskiviikon uurastaminen kostautui torstaina. Piti vielä herätä aamulla kuuelta, joten olin koko päivän ihan unessa + kärsin (ja kärsin vielä tänäänki!) järkyttävän kipeistä takareisistä, joita ilmeisesti tuli siivoamisen yhteydessä vahingossa reenattua.
perjantai
Perjantaina ilmestyi Sonata Arctican uusi levy. Yllä olevassa giffissä odotukseni levyn suhteen, alla olevassa fiilikset ensikuuntelun jälkeen.

lauantai
Lauantaina piettiin lautapeli-ilta Tuomaksen&Atun ja Jompen kans. Pelattiin Bohnanzaa, Bangia ja The Great Dalmutia. Giffissä ilmeeni, kun huomasin kämmänneeni viimeksi mainitussa pelissä niin, etten voittanutkaan!
sunnuntai
Sunnuntaina tuli kauhea koulustressi ku oli/on niin paljo tekemättömiä juttuja ja ajatus kokonaisesta kouluviikosta ilman vapaapäiviä ahisti hirveesti. Raah!

2 kommenttia:

henni kirjoitti...

Maanantai-giffi :D Hahaha, loistava :D

hejdij kirjoitti...

Tolta varmaan näytin ku tuijottelin ympäriinsä ihmetellen, et mitä oikeen tapahtuu :D

Christmas Pikachu