Sivut

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kaalepin perilliset - Yhtäkkinen syksy

Haha, pakko laittaa tännekin tää :D Elämäni hauskin kouluprojekti! Otin siis vapaavalintaisen sivuntaitto-kurssin ja onneksi otin! InDesignilla leikkiminen on ollu ihan älyttömän kivaa. Tässä meikän taiteilemat levynkannet:Koitin tehä näistä mahollisimman 'aidon' näköiset ja oon kyllä melko tyytyväinen. Bändin nimi on Kaalepin perilliset ja bändin jäsenet, ihmeneloset Esko, Asko, Usko ja Sisko :''D Levyn nimestä kaikki kunnia serkulleni Villelle, joka keksi kyseisen nimen bändilleen ja jota mun oli ihan pakko nyt lainata sitte tähän. Biisin nimet on pätkiä/sanoja Sonatan kappaleista ja laulun sanat lorem ipsumia.

Koko homma lähti siitä, et päätin tehä 'Matin soololevyn' ku en muutakaan keksiny, mut sitte Matti ehotti, et sehän vois laittaa penkkari-asusteensa ja siitähän lähti sitte ideat lentämään. Eka bändissä piti olla vaan nuo 'kolme äijää', mut pakko oli sitte kekkasta vielä neljäskin jäsen ihan vaan tasapainon vuoksi. Muista kuvista ja niiden yhteensopivuudesta en ala sanoon mittään, mut ei saakeli tota Askoa!!! Siitä tuli niin cool, en kestä! :DD Tykkään myös tosi paljo tosta keskiaukeamasta, se synty kans ihan vahingossa.

Että semmosta. Seuraavaksi alan väsään jonkinmoista esitettä ja kirjankansia!

6 kommenttia:

nevilla kirjoitti...

Hei vau tää on tosi hieno ja uskottavakin, ei voi muuta kuin ihailla:D

hejdij kirjoitti...

Hihi, kiitos :D

Ulla kirjoitti...

Tässä näät, sää oot tosi taitava näissä hommissa! Ei muuta ku alat opiskelemaan lisää taittohommia! Eikö sellainen ois hauska harjottelupaikkakin, jossa sais tehdä tollasia taittojuttuja?

hejdij kirjoitti...

No joo, onhan se kivvaa, mutta ei tällä koulutuksella oikeen voi semmosiin hommiin päästä (paitsi Halpa-Halliin) eikä tommosia kurssejakaan oo muita tarjolla :/

Ulla kirjoitti...

Etkö voi suorittaa kulttuurialan yksikön puolella valinnaisia?

hejdij kirjoitti...

En tiiä. Pittää katella jos sais otettua nuita tietojenkäsittelijöitten kursseja, esim. graafinen suunnittelu ja kuvanmuokkaus...

Christmas Pikachu