Sivut

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Häitä ja niitä näitäLauantaina ajeltiin Alajärvelle todistamaan suurta ihmettä, kun mun 'ikuinen poikamies' -serkkuni Tuomas meni naimisiin! Eipä olisi vielä vuosi sitten uskonut, että se täydellinen tyttö viimein löytyy :) Häät oli aivan ihanat ja kauniit, kuten tuo suloinen hääparikin.


Mun asu: uusi pallomekko Ebaysta. Saatiin  iskältä asuntoauto lainaan, joten häitten jälkeen pyyhällettiin Ähtäriin pikku kesälomareissulle. Löydettiin yöpaikaksi tollanen ihana usvainen lammenranta. Muutenki kaikki maisemat tuolla Pohojanmaalla ♥♥♥ Ne pellot ja kaikki ihanat lehtipuut! Oon niin kyllästyny suo- ja mäntymetsämaisemiin...


 Alun perin oltiin menossa vaan Tuuriin, mutta kun huomattiin, että Ähtärihän on siinä ihan lähellä, päätettiin kävästä extempore Ähtärin eläinpuistossa.

Ähtäri Zoon puitteet oli kyllä aivan mahtavat. Oli niin nättiä ja vihreää. Ähtärin sudet oli kans tollasia kunnon 'Sonata-susia' eikä sellasia surkeannäkösiä luikeroita, joita näkee esim. Ranualla.
Kesän eka mango-meloni-jätski.Olihan se melekonen putiikki se Tuurin kyläkauppa. Löydettiin sieltä mm. uudet verhot (vielä ku ois kämppä mihin laittaa ne :D), Stratovariuksen tuplalevy, kolme leffaa ja ihana keittiöpyyhe.

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Onpa kyllä taas mielettömän hienoja kuvia!! Ja kivalta näyttää teidän matka! :)

hejdij kirjoitti...

Kiitos, oli kyllä kivaa :)

Christmas Pikachu