Sivut

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Viikon fiiliksiä 12

maanantai
Väsyttävän viikonlopun jälkeen alko väsy viikko. Väsyväsyväsy.
tiistai
Ti-Ke-yönä en saanu millään unta vaan pelkäsin ja jännitin ihan hulluna seuraavaa päivää, jollon mun piti olla ekaa kertaa kassalla ilman Matin henkistä tukea. Muutenki on hankaluuksia nukahtaa ku silmissä vilisee koko ajan liukuhihna ja erilaiset kauhuskenaariot asiakaskohtaamisista.
keskiviikko
Angst, angst, angst. Keskiviikkona takana oli vasta viisi harjoittelupäivää (95 jäljellä), mut olin ja oon edelleen ihan loppu. Haluan takas kouluun! Siellä ei tartte tehä mitään eikä sinne tartte mennä jos ei jaksa. 8h kassalla on jotain niin puuduttavaa ja tuntuu, et kaikki päivät on vaan pelkkää epäonnistumista ku sekoilen koko ajan jotaki ja sitte vaan muistelen ja mietin niitä kämmejä kaikki illat.
torstai
Torstaina jatkettiin kämmäilyä sitten taas yhessä Matin kanssa. Giffissä me, kun huomattiin et oltiin myyty yhtiä kukkia ihan väärällä hinnalla x) Viime viikolla myin jotain leipäjuustoja yhen päivän vahingossa muutamalla sentillä ja torstaina onnistuin niitten kukka-mokien lisäksi mm. kauppaamaan kolme kurkkua kaheksalla eurolla.
perjantai
Perjantai-iltana häippäsin metsän siimekseen, että pääsisin olemaan rauhassa ja yksinäisyydessä viikon ihmishälinän jälkeen. Voi saakeli, että siellä oli sääskiä!!! Mut syötiin melkeen hengiltä, vaikka juoksin ja huidoin ku hullu. Ei löytyny rauhaa sieltäkään.
lauantai
Lauantaina oli mun synttärit ja se oli ihan kiva päivä. Käytiin Kuusamossa syömässä ja illalla katottiin Vangitut-leffa. Se oli aika pelottava, joten välillä piti giffin lailla huutaa ohjeita päähenkilöille kuinka selvitä eri tilanteista :P
sunnuntai
Sunnuntaina keksin uuden harrastuksen, kun aloin tutkia perjantaina kaupasta löytämiäni erikoisia 2€-kolikkoja + muita joskus keräämiäni eri maiden euroja. Huomasin, että löytämäni kolikot oli jotain harvinaisia erikoispainoksia, joten päätin alkaa keräilemään niitä sekä muitakin eri maiden kolikkoja :) Mulla on nyt jo viisi erikoiskolikkoa ja jos jotain positiivista pitäs koittaa kassatyöstä keksiä niin ainakin pääsen joka päivä tutkimaan ja kaivelemaan isoja kolikkomääriä, josta nuita harvinaisuuksia voi bongata.

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu