Sivut

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Leffat ja levyt (huhti-touko-kesä)

Dodii, taas listaillaan. Elikkäs parhaat katsotut leffat ja kuunnellut levyt aikaväliltä huhti-kesä.

LEFFAT TOP5
1. The Grand Budapest Hotel
2. Singin' in the Rain
3. Saving Mr. Banks
4.Vertigo
5. Itse ilkimys 2


Käytiin kattomassa The Grand Budapest Hotel leffateatterissa ja se oli kyllä hauska ja kivan näkönen elokuva!


Laulavat sadepisarat, ah mikä ihana musikaali. Kattoin sen yhtenä kirottuna sunnuntaina kuulokkeet korvilla, kun muu porukka (ne idiootit) tuijotti jotain turhanpäiväistä jääkiekko-finaalia.


Myös Saving Mr. Banksin näin elokuvateatterissa. Tom Hanks sopi mainiosti Disneyn rooliin ja muutenki leffa oli ihana ja aihe mielenkiintoinen.


Vähän Hitchcockia vaihteeksi. Vertigo oli hyvä, muttei niin hyvä ku vaikkapa Takaikkuna ja Linnut.


En oikeen ymmärrä hirveetä minion-fanitusta. Musta ne minionit on ihan hullun ärsyttäviä :D Mutta hauskoja nuo leffat silti on.
Muita vaihtoehtoja listalle ois ollu esim. Walter Mittyn ihmeellinen elämä ja Päivien kuohu, jotka oli molemmat vähän erikoisia ja jännästi toteutettuja leffoja. Vangitut oli kans tosi jännä ja olihan siinä Nooassakin jotakin jylhää, vaikka sen Raamatun kertomuksesta poikkeaminen otti liikaa aivoon.

LEVYT TOP5
1. Leprous - Coal
2. Tuomas Holopainen - The Life and Times of Scrooge
3. Disperse - Living Mirrors
4. The Devin Townsend Project - Epicloud
5. Within Temptation - Hydra

Kuuntelin Leprousin Coalia ekaa kertaa muistaakseni viime kesänä, rakastuin Cloakiin syksyllä ja nyt oon aivan hulluna tuohon levyyn, kun ostin sen ja pääsin kuunteleen kunnolla! ♥♥♥ Kertoo jo jotakin, että se pääsi listalla palvomani Holopaisen ohi. Niin mahtavia biisejä ja se tunnelma ja ja ja... No joo teen erillisen postauksen siitä :D


The Life and Times of Scrooge on kans ihan mahtava!! Mutta siitä oonki jo puhunu täällä.


Disperse on uusi tuttavuus. Ihastuin Living Mirrors -levyn introon pahanpäiväisesti eikä loppu levykään ollu mikään pettymys. Kiva bändi, muttei vissiin mikään kovin tunnettu. Suosittelen esimerkiksi kaikille Tesseractin ja Texturesin faneille.


Jomppe-veliseni on kokenut jonkinlaisen Devin Townsend -herätyksen ja tuntuu, ettei se enää mitään muuta kuuntelekaan. Ite oon koittanu tutustua miekkosen tuotantoon vähän kerrallaan, ettei pää sekoa ja tällä hetkellä muutamasta kuuntelemastani albumista suosikiksi on noussut Epicloud.


Within Temptationin Hydra ei iskeny aluksi ollenkaan, paitsi Tarjan ja Sharonin duetto Paradise (What About Us?). Enemmällä kuuntelulla levy on kuitenki alkanu ihan maistuakin.

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu