Sivut

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Löytöretki

Vaikka ois asunu koko elämänsä samalla paikkakunnalla, voi näköjään löytää uusia tuntemattomia paikkoja. Lähettiin Jompen kans kävelemään kosken vartta kulkevaa luontopolkua (jonka olemassaolosta sain kuulla vasta tänä keväänä :O) ja vau mitä maisemia löydettiinkään! Miten on mahdollista, ettei meillä oo koskaan aikasemmin tullu mieleenkään tutkia, että minne se joki virtaa?!

Ensimmäinen ihmetyksen aihe: TÄÄLLÄ ON BIITSI! Hiekkaranta, jonka olemassaolosta en myöskään aikaisemmin tienny!
Jompen extreme-reittivalinta, oikea ötökkäkammosen paratiisi :D Huhhu, meinasin saaha paniikkikohtauksen ku mietin, mitä kaikkia ölliäisiä voikaan luikerrella mun paljasta säärtä pitkin.
Reitti ois jatkunu vielä tästä eteenpäin, mutta koska lähettiin tolle reissulle ihan extempore seikkailumielessä ilman juotavaa ja kunnollisia kenkiä oli pakko oikasta vaaran yli kylälle.
Halleluja! Ei ole monesti maistunut kokis yhtä hyvältä kuin tuon armottoman vaelluksen jälkeen :D Ens kerralla varustaudutaan paremmin ja otetaan Matti mukaan selvittämään minne asti tuo ihana luontopolku lopulta johtaa.

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Wau, onpa teillä ollut kiva retki! Ja huikeeta, että ootte löytänyt uusia paikkoja, jopa biitsin! Sää oot kyllä sellainen löytöretkeilijä, että tosiaanki on hassua, ettet oo seurannut joen vartta aiemmin :) Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Ihania kuvia teistä molemmista ja kesäluonnosta myös. Erityisesti se Joel ruohojen keskellä, wau!

Ja vitsi, sulle kyllä sopii kaikenväriset hiukset <3

hejdij kirjoitti...

Heh, en oo jotenki voinu ees kuvitella et suoraan kylältä pääsee tommosten maisemien ääreen.

Kiitos! Pitkästä aikaa tuli otettua ihan kunnon kamera mukaan niin pysty vähän kuvaamaan muutaki ku rakeisia ja suttusia instagram-kuvia.

Ja kiitos, alan pikkuhiljaa iteki tottuun näihin hiuksiin :D

Christmas Pikachu