Sivut

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Viikon fiiliksiä 13

maanantai
Yrhg, maanantai ja ahdistus. Koska olin lauantainaki töissä, tuntu niinku ei ois mitään viikonloppua ollutkaan.
tiistai
Tiistai oli normi työpäivä. Giffissä meikä ku asiakas tullee kysymään jotaki :D
keskiviikko
Keskiviikkona olin ahkera ja siivosin kaupan eteiseen kertyneen lika-paska-ongelmajäte-läjäyksen. Yäk sitä pölyn määrää ja niitä kuolleita ötököitä, joita sieltä pelmahti.
 torstai
Torstaina katottiin Game of Thronesia, ei oo enää monta jaksoa nelos kautta jäljellä :( Aaaaargggh, hyi saakeli!!! Oisit vaan laittanu sen kypärän päähän pevon Oberyn!!!
perjantai
Mun tilaamat ihanat Max Starin platform-tennarit saapui viimein perjantaina monen mutkan ja hankaluuden jälkeen. Kotiinkuljetus ei oo yhtään niin kätevä homma ku luulis... Koska en ollu paikalla, kun pakettia oli yritetty ekan kerran toimittaa, niin huh, mikä soppa siitä syntykään ku kuski oli vielä kaiken lisäksi jättäny väärän firman lapun postilaatikkoon...  Ja muutenki jotenki noloa ku tullaan isolla rekalla tuomaan henkilökohtaisesti semmosta pikku pakettia :D
lauantai
Lauantaina oltiin Matin serkun häissä Ruotsissa ja fiilis oli koko päivän yllä olevan giffin kaltainen, kaikki oli vaa jotenki niin kauheaa... Koko vihkimisen ajan hääparin kaks pikku kersaa kilju, kirku, itki ja nauroi ja juoksenteli ympäri kirkkoa käyden välillä roikkumassa morsiamen mekon helmassa. Ah, miten juhlallista, herkkää ja kaunista. Hääjuhlassa meinasin alkaa itkemään minäkin, kun ruuaksi tarjottiin kengurua ja musta tuntu ihan hirvittävän väärältä syyä jonku niin söpön ja ihanan eläimen lihaa :'''( R.I.P. Kössi.
sunnuntai
Myös sunnuntaina ohjelmassa oli surkuhupaista menoa. Päätettiin mennä kattomaan paikkakunnalle leiriytynyttä Renz-sirkusta ja olihan se kyllä melkosta rahan ja ajan hukkaa. Propsit taitavalle akrobaatti-tytölle, mutta muut (varsinkin 'hauska' klovni Viko) oli ihan hävettävän huonoja. Naurettiin Jompen kans mahat kipeäksi ku kehiteltiin tarinoita siitä, miten tämä selvästi lapsia, työtään ja elämäänsä vihaava mies oli päätyny pelleksi ja miten koko muukin porukka vaikutti siltä, että jo monen vuoden ajan, iltaisin viinapullo kädessä elämää miettiessä, narun jatkoksi hyppääminen on tuntunut houkuttelevalta vaihtoehdolta.

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu