Sivut

perjantai 15. elokuuta 2014

♫ Hiili


No jos vihdoin sais aikaseksi kirjotella tästä ehkä-parhaasta-levystä-ikinä. Kyseessä on siis Leprousin Coal, joka hitaasti hivuttautui aivoihini ja sitten yhtäkkiä iski lekalla päähän. Tätä kuunnellessa oksentaa timantteja, niinku tuo kannen pääkallo.

Vahva alotus levylle, heti päästään kuulemaan laulaja-Einarin äänen monipuolisuutta. Aiai a-a, aiai a-a ♥
Varoitus: tämä soi päässä seuraavat viisi vuotta, kiitos kertosäkeistön, joka toistetaan lopussa pikkasen liian monesti. Muuten älyttömän kova biisi, tämäkin.
Huhhu, aivan mahtava kappale. "Watch it burn, even though you fear. It might just turn into more coal". Kylmät väreet tosta kohasta ja muutenkin.
Tähän biisiin rakastuin jo vuosi sitten, mutta armottoman monen kuuntelukerrankaan jälkeen ensihuuma ei oo haihtunu tippaakaan.
 Hieno kipale ja mieleen(ja sydämeen)painuva kertsi.
Oi Einar sinua ♥ Mikä ääni miehellä! Forgive my tears when they turn to salt, mutta melkeen tulee tippa linssiin.
Tämän hetkinen lempparini. Mieletön fiilis koko biisin ajan ♥
Ihsahn örisee niin brutaalisti, että meinaa olla liikaa jopa meikäläiselle. Onhan se taito tuokin, mutta tää kappale tulee skipattua aika monesti ku ei vaan tee mieli kuunnella jonku kuolinkorinoita :D
Ihan huippu bonusbiisi! Miten voikaan näin loistavasti yhdistää rankan örinän lähes lastenlaulumaisen iloiseen meininkiin?!

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu