Sivut

tiistai 16. syyskuuta 2014

Esimakua uudesta kämpästä

Ollaan nyt kahtena edellisenä viikonloppuna oltu muuttopuuhissa Oulussa. Tuntuu, ettei homma lopu ikinä, mutta onneksi saatiin sentään nyt toisena viikonloppuna jo vähän enemmän aikaan. Ite en oo siis tosiaan vielä muuttanu Ouluun vaan elelen täällä kotona ja koitan saaha harjottelun suoritettua. Vielä viis viikkoa!!!

Tympäsee ku haluaisin olla koko ajan siellä kämpillä laittamassa tavaroita paikoilleen ja sisustelemassa, mutta ei voi mitään :/ Ja eihän sekään oo kivaa, et joutuu oleen viikot erossa Matista...

No mutta nyt niitä kämppäkuvia! Tämä uus lukaalimmehan on siis meleko iso kolmio suht lähellä keskustaa. Oon kertonu siitä tarkemmin *täällä*.

Uus sohva ♥ Matto ja taulut puuttuu. Sohvapöytänä vanhoja puulaatikoita :) Oon ihan rakastunu tommosiin laatikoihin ja niitä aion laittaa vielä keittiön seinälleki hyllyiksi.
Makuuhuoneessa on nyt vähä sellanen 'metsä-teema'. Eläinystävä-tyynyjä keräilen aina sitä mukaa kun löydän. Karhu ja pöllö ois kivoja.
Makuuhuoneen kattokruunu ♥♥♥ Tää oli oikea löytö!!!
Ihanan vihreät verhot, joitten ripustamisessa meinasin tosin menettää järkeni ja elämänhaluni.
Koruteline.
Valokuvakollaasi eteisen seinällä.
Keittiön pöytä+tuolit sekä tuo lamppu oli kans melkosia löytöjä. Hommattiin tuo pari vuotta vanha Pohjanmaan kalusteen pöytäryhmä käytettynä Torista ja voin sanoa, ettei maksanu 2000€ niinku ois uutena maksanu! Ihana lamppu-lamppu oli kans huippu ale-löytö.

Siinäpä vähän esimakua siitä miltä meillä näyttää. Oon jotenki yhtäkkiä hullun innostunu turkoosista ja se tulee näkymään mm. matoissa (tein pikku tilauksen Hobby Hallista) :D Matot lattialle, hyllyt ja taulut seiniin, meikäläisen vaatteet, levyt ja leffat messiin, niin sitten kait se alkaa olla kämppä kuosissaan!

8 kommenttia:

suden uni kirjoitti...

Nuo tyynyt <3 Ja muutenkin vaikuttaa uusi asunto tosi hienolta, ihana kun noin uusi kylppäri ja keittiön pinnat (toisin ku meidän kämpässä..).

hejdij kirjoitti...

Kiitos!

Joo tuo kylppäri on kyllä ihana, huikea parannus edelliseen, jossa just ja just mahtu pujahtaan suihkuun ku pesukone oli tiellä :D

Tuolla keittiössä nuo pinnat ei valitettavasti oo mitään kovin uusia muuta kuin vasta asennetun tiskikoneen kohalla. Aateltiin ehkä kuitenkin laittaa semmosta sisustus-kontaktimuovia tolle yhelle valkoselle kulahtaneelle tasolle :)

Taika kirjoitti...

H&M HOMEssa oli tuollainen karhu-versiona kun selailin nettikauppaa pari päivää sitten ;-)

hejdij kirjoitti...

Oi, niinpä näkyy! Pitäs kyllä koittaa malttaa mieleni ku on tullu ostettua tonne jo niin hulluna kaikkea :DD

suden uni kirjoitti...

Ootko muuten mistä noita tyynyjä keräillyt ja minkä hintasia ne on? Netistä ei nimittäin näyttäny löytyvän ja haluisin kovasti tollasen susityynyn meijänki makkariin.

hejdij kirjoitti...

Kettu (5,95) ja poro (11,95) -tyynyliinat on Ellokselta, susityyny meiltä Juusolasta... Mää voin sulle vaikka heti tänään varata sellasen (se on muistaaksen jotain 8€, ehkä vähemmän?) ja lähetyttää Kuusamon Halpa-Halliin :)

suden uni kirjoitti...

Hei, toihan kuulostaa kivalta! :) Siihen ei siis taida sisältyä tyynyä vaan pelkkä liina? Mut voisin kyllä joka tapauksessa ottaa kun noin edullisesti saa.

hejdij kirjoitti...

On se ihan kokonainen tyyny, sellanen pikkunen, luultavasti samankokonen ku sun blogissa vilahtanut pöllötyyny.

Määpä laitan sen sinne tulemaan kuhan joku lähtee viemään tavaraa Kuusamoon. Ei varmaan vielä huomiseksi kerkeä, mutta ens viikolla kuiteski.

Se on siellä sitte varattuna sun nimellä eli ei muuta ku kysyt vaan :)

Christmas Pikachu