Sivut

lauantai 4. lokakuuta 2014

Leffat ja levyt (heinä-elo-syys)

LEFFAT TOP5
1. Paluu tulevaisuuteen
2. The Artist
3. Annie
4. Herkullinen elämä
5. Laputa - linna taivaalla


Mikä aukko sivistyksessä, että en ollu ennen kattonu Paluu tulevaisuuteen -leffoja! Nehän oli huippuja! Ykkönen tottakai paras ja kolmas toiseksi paras.


The Artist piti kans kattoa yleissivistyksen takia. Kyllä voi mustavalkonen mykkäelokuvaki olla hyvä! Aivan huiput näyttelijät ja hauska tarina.


 Annie-musikaalissa on hyviä biisejä ja huh kuinka huippu laulaja se pikkutyttö on :D


Herkullinen elämä käytiin kattomassa Helsingissä leffateatterissa. Kaunis ja hauska elokuva. Herkullisen näkösiä ruokia, tuli nälkä!


Ollaan yritetty kattoa kaikki Ghibli-leffat ja tää leffoista ensimmäinen oli vielä näkemättä. Tässä oli tosi hyvä ja jännä tarina, ei sellanen puuduttava niinku osassa...

Muita ehokkaita tähän listalle ois Fight Club ja ne toiset Paluu tulevaisuuteen -leffat. Her oli jotenki liian outo, Gravity aika jännä.

LEVYT TOP5
1. Jonne - Jonne
2. Opeth - Pale Communion
3. In Vain - Ænigma
4. Insomnium - Shadows of the Dying Sun
5. Finntroll - Nifelvind

Ah, mikä ihana levy. Niinku arvelinki, pakkohan tää oli hommata heti ilmestymispäivänä. Tässä on jotenki niin huippu meininki kaikesta rosoisuudesta huolimatta.


Pale Communion lähti mukaan samalla ku Jonneki. Ihan mieletön tääki levy. Mielestäni paljo parempi kuin Heritage. Pale Communion -paitakin tuli ostettua :)


In Vainia oon kuunnellu joulusta asti ja nyt kun on ollu rahaa ostella vähän levyjä, oli tämäkin taideteos hommattava kokoelmaan. Rankkaa ja rajua, ja silti niin älyttömän kaunista.


Insomnium on yks Matin lempibändeistä ja kyllähän se myös meikälle kolahtaa. Shadows of the Dying Sun on kyllä tosi hyvä levy, mutta pikkasen häiritsee se, et bändin tyyli on joka levyllä niin samanlainen, että en meinaa millään erottaa mikä kappale on milläkin levyllä.


Ostinpa viimein myös tän Finntrollin hauskan Nifelvind-levyn. Sitä on tullut kuunneltua nyt sitten aika paljon. Mahtavaa vähän venäläis-henkistä ja energistä meininkiä.

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu