Sivut

maanantai 24. marraskuuta 2014

Uudet perheenjäsenet Cesca ja Cella

Haettiin meijän uudet perheenjäsenet eilen Lapualta Santaharjun kanilasta. Saanen esitellä...


Cesca Fransesca Principessa
s. 16.9.2014
väri: keltapunainen
isä: Santaharjun Prelude
emä: Santaharjun Essi


Cella Adella Vadelma
s. 28.9.2014
väri: keltapunainen viittakuvio
isä: Santaharjun Pesonen
emä: Aurinkovillan IinuFiinu

Matka Lapualta Ouluun sujui 50% hyvin. Cesca ei ollut automatkasta moksiskaan, se touhuili omiaan, söi, kaiveli ja nukkui. Cella sen sijaan oli koko matkan ihan kauhusta jäykkänä. Perillä Cesca ryhtyi tutkimaan uutta kotiaan innokkaasti, kun taas Cella ilmeisen huonovointisena väänsi matolle niin valtavan ruilattikakan, että en tiennyt, että kanista voi edes lähteä niin paljon ja sellaista tavaraa xD Tämän jälkeen Cellakin hieman piristyi ja alkoi tutkailla uutta ympäristöä. 

Nyt uusi häkki alkaa olla jo hyvin tutkittu, vähän liiankin hyvin minun mielestä. Olin ajatellut, että tyttöset pystyy/uskaltautuu hyppimään häkissä olevien laatikoiden päälle vasta joskus vähän isompana, mutta ehei, nehän oli keksinyt sen jo tähän aamuun mennessä. Kaikkea muuta ne vielä pelkää, mutta ei näköjään korkeita paikkoja :D

Pupuset on tosiaan vielä melko arkoja, ne säpsähtää jokaista pientä kolahdusta ja ryntää tunneliinsa piiloon. Varsinkin Cella on oikea arkajalka, vaikka se antoikin siellä Lapualla paljon rohkeamman ja reippaamman ensivaikutelman. Noh, Cellan isä Pesonen on kuulemma oikea villikko ja tyttö saattaa hyvinkin alkujännityksen väistyttyä osoittautua vielä kunnon hurjapääksi.

Molemmat puput ansaitsee kunniamaininnan siitä, että illan aikana ne pissasi vain yhdesti matolle ja heti sen jälkeen ne ymmärsi, että on olemassa myös sellainen keksintö kuin wc-laatikko. Älykkäät typyt! Papanoita on ihan joka paikassa (myös ruokakupissa, kuten kuvasta näkee), mutta ehkäpä ne fiksuina likkoina vielä joskus oppii hoitamaan myös nämä sinne laatikkoon.

Kaikki, jotka on tätä mun blogia seurannu tai tuntee mut, tietää, et oon kärsiny kaameasta pupukuumeesta jo vuodesta 2011. Ihanaa, kun tää monen vuoden unelma on nyt viimein toteutunu ♥

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

iiihania! voi onnea teille nyt uusien pupusten kans <3 =)

hejdij kirjoitti...

Kiiitos! ♥ On ne kyllä niin sulosia :)

Christmas Pikachu