Sivut

sunnuntai 14. joulukuuta 2014

♫ Ghost Brigade@Nuclear Nighclub

 

Käytiin tosiaan eilen Nukessa kattomassa Ghost Brigadea. Oli kyllä kova meno! En oo ennen käynykää tossa paikassa (tai missään 'yökerhossa' muutenkaan :D)... Olihan se meleko pieni (ku on tottunu Teatriaan), mut jotenki kiva kuiteski. Pelkäsin, et mulla tulee siellä ahtaanpaikankammo ja känniääliöt örveltää, mutta onneksi riesana oli vaan vähän aikaa yks läski muori, joka meinas liiskata mut ja Lotan tanssimalla. Ihan eturiviin ei Lotan kans menty (toisin ku Ville, Janne ja Matti) ku ois tuntunu jotenki hassulta olla ihan siinä laulajan naamassa kiinni x)


Tämmönen oli settilista:

Wretched Blues
Aurora
Minus Side
Into the Black Light
Stones and Pillars
Breakwater
Clawmaster
Electra Complex
Architect of New Beginnings
Elämä on tulta
Encore:
A Storm Inside
Suffocated


Oon niin onnellinen ku ne soitti Auroran! Myös Into the Black Light ja Clawmaster potki kovaa! Niin ja Elämä on tulta (♥♥♥) + molemmat encoret!

Seuraava keikka, mihin mennään saattaapi olla Mokoman & Stam1nan keikka helmikuussa, jos vaan innostutaan lähteen sinne yököttävistä Turmion kätilöistä huolimatta... Tein muuten *tämmösen listan* RYM:issa, jossa oon luetellu kaikki livenä näkemäni bändit/artistit. Onhan niitä jo melkeen 50, ja kesällä saan lisätä Nightwishin ja Insomniumin! Huhhu, sillon voin jo melkee kuolla tyytyväisenä :D

2 kommenttia:

nevilla kirjoitti...

Hoijee, Ghost Brigade on kyllä mahti. Hitsi kun ne ei näköjään vaan tuu tänne suuntaan keikkailemaan, olisin kyllä menny ehottomasti tsekkimään.
Mullakin seuraava keikka on Stamppojen! Enemmän kuin innolla sitä odotellen:D Sie vissiin olit tulossa tuonne NW juttuun Joensuuhun? Ihan mahtavaa kyllä sekin, mie niin ootan sitä tapahtumaa kun siellä on niin monta hyvää muutakin esiintyjää, vaikka toki NW on niistä tärkein.

hejdij kirjoitti...

Sen verran harvoin nuita poikia näkkee Oulussaki, että oli kyllä ihan pakko mennä tsekkaan! Kannatti :)

En oo vielä nähny Stam1naa livenä, joten ehkä se ois viimein mulla senkin aika :D

Joo me tullaan Matin ja pikkuveljen kanssa sinne Joensuuhun, ei malttas odottaa!!!

Christmas Pikachu