Sivut

lauantai 13. joulukuuta 2014

Kurkkaus jouluiseen kämppään


Tervetulloa! Tältä näyttää joulu täällä meijän uuessa kämpässä:

Oi kuusipuu, oi kuusipuu. Valkoinen joulukuusi on meillä nyt kolmatta joulua.
Ostettiin Clas Ohlsonista tommoset ihanat tabletit. Tosin laitettiin ne ovikoristeiksi eikä pöydälle :)
Törkeän hintaisia, mutta niiin ihania joulupalloja Stockmannilta. Mua ei pitäs päästää Stockmannille joulusesongin aikaan, mää villiinnyn siellä koriste-osastolla! :D
Ollaan poltettu tänä syksynä enempi kynttilöitä ku koskaan ennen. Niitä palaa joka ilta vähä joka puolella kämppää + lyhdyissä parvekkeella.
Pähkinänsärkijä ♥ Oon aivan rakastunu noihin ukkeleihin! Nytki oisin halunnu ostaa Anttilasta yhen jokasta mallia, mut maltoin mieleni ja päädyin tohon ihanaan vaaleansiniseen. Aattelin alkaa keräileen nuita pikkuhiljaa... Jos vaikka kirppareilta sattuis löytyyn vähä edullisempaan hintaan :)
Vaihettiin turkoosien tablettien tilalle joulun ajaksi nuo punaiset.

En kerkeäkään nauttia oman kämpän joulutunnelmasta enää kovin monta päivää, sillä lähen jo tiistaina kotiin-kotiin joulun viettoon. Suunnitelmissa on leipoa monenmoista herkkua ja aattelinpa taiteilla sellasen pipari-pororeenkin. Tää viikko on ollu ihan älyttömän kiva: meillä oli solun pikkujoulut, kavereita on käyny kylässä ja eilen käytiin kattomassa Hobitti. Tänä iltana ollaan vielä menossa Ghost Brigaden keikalle Villen, Lotan ja Jannen kans ♥ Mutta kerronpas kaikesta siitä eri postauksessa!

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu