Sivut

maanantai 1. joulukuuta 2014

Moikka Joulupukki, minä täällä taas

Rakas Joulupukki, tänä vuonna minulla olisi yksi iso toive nimittäin uusi läppäri... Tämä nykyinen alkaa jo olla niin vanha ja huonosti toimiva, että pelkään tämän kosahtavan hetkellä millä hyvänsä. Tutkiskellessani tätä läppäri-asiaa itse, päädyin tällaiseen: HP Pavilion 15-p085no 15.6". Ole hyvä ja konsultoi kuitenkin tässä asiassa jotain henkilöä, joka ymmärtää näiden asioiden päälle, esim. pikkuveljeäni Samppea... Tärkeintä on, että läppäristä löytyy cd/dvd-asema, vähintään kolme USB-paikkaa ja sen verran tehoja ja muistia, että pystyy vähän pelailemaankin.


Olisi minulla muutama pienempikin toive:

Roope Ankan elämä ja teot -kirjat puuttuvat edelleen kokoelmastani, sniif.

Haluaisin lempipelini Afrikan tähden ihan ikiomaksi ja sitten siihen tuon uuden lisäosan! ♥

Levykokoelmaan olisi mukava saada taas vähän täytettä. Leprousin Tall Poppy Syndrome ja Bilateral sujahtaisivat kivasti Coalin viereen. Porcupine Treen Fear of a Blank Planetin puuttuminen kokoelmasta on melkein pyhäinhäväistystä. Pikkuveljeni Jompen aivopesu on tuottanut tulosta jo niinkin paljon, että kaipaisin myös Devinin Epicloudia hyllyyni.

Meillä on vain yksi isoon peittoon sopiva pussilakana. Että semmonen pussilakanasetti ois siis kiva.

Ennen kuin Joulupukki hyvä, vedät glögit väärään kurkkuun siitä järkytyksestä, ettei tällä listalla ole Disney-leffoja niin älähän huoli! Ei ne minun toivelistalta poistu, ei ikinä!

Kaikki rakkaimmat Disney-leffat minulla on jo ilo omistaa, mutta mm. nämä yksilöt vielä hyllystä puuttuvat. Pinocchio on näistä tärkein!

Nämä vähän tuntemattomammat teokset olisi myös hauskoja lisiä kokoelmaan.

Kiitos jo etukäteen!

2 kommenttia:

suden uni kirjoitti...

Hihii, löysin kirppikseltä Three Caballeroksen ja Melody Timen yhteishintaan 2e! Ei kyllä sisällöllisesti kauheen hääppöistä katseltavaa, mutta ompahan sitten nuokin hyllyssä :)

hejdij kirjoitti...

Ohoh, hyviä löytöjä! En muista koskaan nähneeni niitä, vaikka 'klassikoita' ovatkin. Reilu kuukausi sitten katoin ekaa kertaa tuon Adventures of Ichabod & Mr. Toad. Herra Rupikonna oli ihana, mut toi päätön ratsastaja ihan kauhea!

Christmas Pikachu