Sivut

tiistai 16. joulukuuta 2014

Viikon fiiliksiä 14

maanantai
Maanantai oli ihan peruspäivä. Hengailtiin pupujen kanssa ja vaan ihasteltiin niiden söpöyttä niinku joka päivä. En kestä miten sulosia ne on ku ne nukkuu kuono maassa tai ku ne pesee itseään (tai toisiaan) tai ku ne tekee hassuja riemuloikkia ja ja ja...!!! ♥ Viikon aikana tapahtui myös suurta edistystä, kun Cella rohkaistui viimein syömään mun kädestä ja Cesca söi myös vieraan kädestä. Cella on muutenki nykyään tosi utelias ja se kasvaa ihan silmissä! Se on jostain syystä paljon isompi ku Cesca, vaikka Cesca on kaks viikkoa vanhempi :D
tiistai
Tiistai oli kiva päivä. Elina tuli käymään. Syötiin lasagnea ja juteltiin.
keskiviikko
Keskiviikkona opiskelijaravintolassa oli tarjolla jouluruokaa, omnomnom kinkkua, laatikoita, rosollia!!! ♥ Kattaus ja valaistus oli jouluinen ja paikan päällä oli myös viulisti, joka romanttisesti säesti muutenkin älyttömän tunnelmallista ruokailua :)
torstai
Torstai oli eeppisen huippu päivä, kuten giffin ukolla :D Kävin suorittamassa yhen tentin (no se ei ollu niin huippua) ja sen jälkeen vietettiin meillä meijän solun pikkujouluja. Mukana oli myös Ville ja kaksi uutta tuttavuutta toisesta solusta. Syötiin torttuja ja kinkkupiirakkaa ja leikittiin hauskoja seuraleikkejä :) Illalla katottiin vielä leffa Villen ja Sampen kanssa.
perjantai
Aagh, tuo giffi on kamala xD Siinä on kuitenki meikäläinen kattomassa Hobittia tai siis iiihanaa Thranduilia, joka tossa kolmos-osassa oli onnekseni niinkin isossa roolissa. Niin, eli käytiin tosiaan leffassa kattomassa Hobitti - Viiden armeijan taistelu. Illalla sitte Jenni tuli käymään. Perjantaikin oli siis kerrassaan mainio päivä.
lauantai
Kuten tiedättekin, lauantai-iltana suunnattiin Matin, Villen, Lotan ja Jannen kans Ghost Brigaden keikalle. ♫ "I was your slave with no name! You defiled my body but you couldn't destroy my soul!!!" ♪ Oli huippua! Huippua oli myös aiemmin illalla pelattu Bohnanza-matsi sekä ilmeisesti myös meijän taloyhtiön juuri remontoitu sauna, jota miekkoset kävi testaamassa.
sunnuntai
Sunnuntaina olin taas joulufiiliksissä, kun me paketoitiin lahjoja ja kuunneltiin joululauluja. En käsitä miten jotku onnistuu repimään stressiä jostain lahjojenki ostosta ku se on musta yks ihanimpia asioita koko joulussa. Tänä vuonna onnistuttiin hankkiin kaikille lahjat jo marraskuun puolella/joulukuun alussa. Mitään turhan paskan ostamista en missään nimessä kannata vaan jos ei oikeesti keksi mitään ja mielessä pyörii ne hemmetin helpompielämä-kaupan turhakkeet (kuten hot dog -kone, must have!!!) niin on sitte mielummin ostamatta mitään! Muutenkin joulustressi, hei pliis! Joulu on maailman ihanin asia, ei sitä pidä suorittaa vaan siitä pitää nauttia!

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu