Sivut

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

WE WERE (T)HERE

Takana yks elämän parhaista reissuista! Ääh, miten tästä oikeen toivutaan takas normielämään?!

- pe -

Lähettiin perjantaina aikasin aamulla ajeleen Jompen ja Matin kans Oulusta kohti Joensuuta ja Ilomantsia. Määränpäänä siis lauantainen Nightwishin megakonsertti ja sitä ennen mökkiyö Ilomantsissa.


Matka Joensuuhun (400km) meni älyttömän nopeasti hyvässä seurassa, hyvän musiikin tahdissa ja Jompen autokin (Seat Leon) oli erittäin hyvä matkakumppani.


Joensuussa kävästiin eka frisbeegolfissa ja sitten suunnattiin Kerubiin, jossa vaihettiin keikkaliput rannekkeisiin sekä syökästiin. Meijän piti olla ennen klo. 19 Ilomantsissa sisäänkirjautumassa sinne mökkiin, joten heti syömisen jälkeen hypättiin taas autoon ja lähettiin vähän pelokkain mielin kattomaan, et millanenhan mörskä siellä oikeen oottaa.


Mökki oli positiivinen yllätys, sillä oltiin superhalvan hinnan takia varauduttu johonki homeiseen pikku koppiin, jossa ei oo edes vessaa tms. Tosi nätillä paikallakin mökkeröinen sijaitsi!


Petkeljärven kansallispuistoon oli vaan 20km:n matka, joten pitihän meidän käydä sekin tsekkaamassa. Aiottiin kävellä tuo Kuikan kierros, mutta lopulta ei selvitty edes Keltasilmään, kun voimat loppu noin 1,5 kilometrin kohalla :DD Ihan hienoja maisemia oli, vaikka kyllähän Oulanka voittaa 100000000000-0.

- la -


Lauantaina suunnattiin heti melko aamusta takasin Joensuuhun. Shoppailtiin antikvariaatissa ja Levy-Eskoilla. Tein elämäni löydön ku löysin vihdoin ja viimein nuo Roope Ankan elämä ja teot -kirjat kohtuuhintaan! ME SO HAPPY! Leprousin uutukaisen hommasin Levy-Eskoilta. On se hyvä levy (sanokoot Jomppe mitä vaan) ♥ Ennen keikkaa syötiin Martinassa juhla-ateria etukäteen meikän synttäreiden kunniaksi.

Sitten kutsui Laulurinne!

The Primeval Dark
While We Sleep
Revelation
Every Hour Wounds
The Killjoy
The Promethean Song
Black Heart Rebellion
Where The Last Wave Broke
Ephemeral
One for Sorrow
 
White Pearl, Black Oceans...
X Marks the Spot
FullMoon
I Have a Right
Blood
Love
The Wolves Die Young
Destruction Preventer
Don't Say a Word
Hate Me!
Silent Night, Bodom Night
Are You Dead Yet?
Scream for Silence
Hate Crew Deathroll
Everytime I Die
Halo of Blood
Sixpounder
Angels Don't Kill
Needled 24/7
Downfall
In Your Face
Ikimuistoisen illan aloitti Joensuun omat pojat eli Insomnium. Nähtiin Inska nyt ekaa kertaa ja olihan se kyllä hyvä. Black Heart Rebellion ja Every Hour Wounds, uijuijui! ♥

Sonatan keikka taas oli mulle jo kuudes, tosin viime kerrasta oli vierähtäny jo kolme vuotta. Settilistassa oli mukavia yllätyksiä, kuten tuo mahtava White Pearl, jonka kuulin viimeksi Sonata Open Airissa vuosia sitten. Myös Destruction Preventer oli ihan huippu sekä tietysti lempparini uusista eli Blood! Love sen sijaan... hyi, se on vaan niin ällö.

Bodomin kuuntelu on jääny viime vuosina tosi vähälle. Kuunneltiin kuitenki automatkalla Are You Dead Yet? -levy ja oltiin ihan fiiliksissä! Myös keikka toimi erittäin hyvin, uusia biisejä lukuunottamatta. Onhan nuo kaikki "vanhat" vaan niin kovia kipaleita! Tulipahan nähtyä CoB nyt sitte kolmatta kertaa.

Shudder Before the Beautiful
Yours Is an Empty Hope
Amaranth
She Is My Sin
Dark Chest of Wonders
My Walden
The Islander
Élan
Weak Fantasy
Storytime
Endless Forms Most Beautiful
Alpenglow
Stargazers
Sleeping Sun
Ghost Love Score
Last Ride of the Day
The Greatest Show on Earth
 

Nightwishin näkeminen ekan kerran tällä tavalla oli tietysti aivan mieletöntä! Musiikillista (ja ihan oikeaakin) ilotulitusta, tulitusta ja tykitystä koko keikka! Kaikki biisit kuulosti niin täydellisiltä, Floor on niin täydellinen! Sanat ei riitä. Se oli Greatest Show on Earth, ei tosta ihan hevillä paremmaksi pistetä.

- su -


Lähin keikkaileen 23-vuotiaana, mut palasin yöllä vuotta vanhempana. Melko vaatimattomat synttärietkot mulla :D No joo, mentiin vielä toiseksi yöksi sinne Ilomantsin mökkiin ja sunnuntaina 12 aikoihin lähettiin kotimatkalle. Mentiin nyt eri reittiä ja pysähyttiin Kolilla kattomassa maisemia ja Kajaanissa känkyllä. Koko ajan sato vettä, mutta ei se haitannu. Ihanan rentoja tollaset autossa vietetyt päivät. Illalla oltiin perillä kotonakotona ja seuraavana päivänä taas Oulussa. Oulusta matka jatkui Haaparantaan, mutta se onkin sitten toinen tarina...

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu