Sivut

perjantai 31. heinäkuuta 2015

3. hääpäivä

Juhlistettiin eilen meijän kolmatta hääpäivää vähän myöhässä ku tulin vasta keskiviikkona kotoakotoa takas Ouluun. Oli ihana päivä ♥ Säänki puolesta varmaan koko kesän paras! (Vaikka illalla satoki, surprise surprise...)

Sain Matilta lahjaksi tommosen mind fullness -värityskirjan ku olin pohtinu, et mitä tekisin noilla upouusilla puuväreillä :)
♥♥♥ (Apuva, meijän hiukset on tällä hetkellä pikkasen liian samanväriset :D)
Käytiin Nallikarissa pelaamassa minigolfia. Syötiin kans jäätelöt/pehmikset ja seikkailtiin Ruskon 1kirppis läpi. Sieltä lähti mukaan pari leffaa ja Opethin Still Life. (Ja huippu synttärilahja yhelle inttipojalle :DDD)
Juhla-ateria syötiin Ravintola Hellassa, jossa käytiin nyt ekaa kertaa. Nammmmmmmmm!!! Ruoka oli niin hyvää! ♥ Otettiin alkupalaksi etanoita, jotka oli ihan hyviä, ei yhtään niin ällöjä ku pelkäsin. Pääruoka oli niiin taivaallista, että melkeen nuoltiin lautaset: possun ja naudan sisäfilettä, pekoniperunakakkua + kaikkea muuta ihanaa. Myös jälkiruoka Crème brûlée oli tottakai aivan sairaan hyvää.
Illalla käytiin tsekkaamassa pikkuveljeni Sampen ja serkkuni Laurin uudet hoodit Hiirosessa. On niillä komia kämppä. Komia oli myös sateenkaari, joka helotti taivaalla! Kirkkain, jonka oon koskaan nähny.

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu