Sivut

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Viikon fiiliksiä 16

maanantai
Kahden kuukauden tuskailun jälkeen sain vihdoin ja viimein alotettua opparin teon. Maanantaina syntyi ensimmäinen lause ja siihenpä se sen päivän osalta jäiki. Järkyttävä stressi ja ahdistus!!!
tiistai
Tiistai oli mukava päivä... tai ainaki ilta. Käytiin siis Outin luona kylässä ja nähtiin pitkästä aikaa Henkkaaki. Valittiin kyläilypäivä varsin onnistuneesti, sillä päästiin kakkukahveille Henkan synttärien kunniaksi.
keskiviikko
Keskiviikko oli se meidän shoppailupäivä. Voi Matti ja Matin palkkarahat :P
torstai
Torstai-iltana käytiin iskän ja äitin kans kesäteatterissa kattomassa Tangot solmussa, joka oli semmonen hauska musiikkikomedia. Siinä näytteli muun muassa Riku Nieminen, Miitta Sorvali ja Santtu Karvonen. Oli siistiä nähdä taas ammattinäyttelijöitä työssään.
perjantai
Perjantaina lähettiin asuntoautolla kohti Savoa. Ajeltiin Leppävirralle asti ja oltiin siellä yötä hienolla leirintäalueella. Siellä oli kiva leikkikenttä, jossa laskettiin Matin kaa liukumäkeä :D
lauantai
Lauantaina oli Jannen ja Rosan häät. LOVELOVELOVE!
sunnuntai
Palattiin Pieksämäeltä yötä myöten ja vietettiin laiska sunnuntai. Illalla käytiin Sampen ja Laurin kanssa leffassa kattomassa Jurassic World. Olihan se hyvä :D

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu