Sivut

perjantai 21. elokuuta 2015

Vielä on kesää jäljellä

Nythän se kesä vasta alko! Pelkäsin jo, ettei päästä tänä kesänä ollenkaan käymään Juuman mökillä, mutta keskiviikkona vietettiinkin sitten aivan ihana mökkipäivä ♥ Makkaraa, pannukahvia, hellesää, laiturilla loikoilua, Monopolyn pelausta, upea auringonlasku...! Täydellistä :)


Eilen seikkailtiin sitten ihan kotimaisemissa, kun käppäiltiin Matin kans joku 8 km:n lenkki Iijoen varressa kulkevalla luontopolulla. Ihan huippua, et voi lähteä noin hienoihin maisemiin aivan keskeltä kylää!


Säästä, Matin töistä, mun opparihommista yms. huolimatta on ollu silti ihan hyvä kesä! Kerettiin käydä Pyhäjoella pariinkiin otteeseen ja meikäläinen on saanu rampata kotonakotonakin ihan riittävästi. Alkukesän Joensuun reissu ja sitä edeltävä kotona Jompen kans vietetty loma Saw-maratooneineen on ehkä niitä mieleenpainuvimpia hetkiä. Oulun kesästä en kyllä osaa sanoa paljo mittää. Täällä vietetty aika on ollu ehkä sitä ankeinta ku oon vaa öllöttäny yksin kämpillä Hearthstonen ja sarjojen parissa. Mut joo, ei tää kesä vielä oo ees ohi! Toiveissa ois päästä käymään vielä Kurkijärven mökillä ja joku kunnon makkaranpaistoretki ois kans jees.

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu