Sivut

perjantai 18. syyskuuta 2015

♫ 15 songs (uudestaan!)

Oon pari vuotta sitte näköjään tehny tällasen blogihaasteen. Otetaanpa uusiksi ku on tylsää.

Laita musiikkisoittimesi shufflelle ja kirjoita tähän 15 ensimmäistä biisiä ja kerro mitä sinulle tulee niistä mieleen. 

 Yks lemppareistani Timolta & Niskalaukaukselta. Sanotukset kolahtaa.
2. Amorphis - Winter's Sleep
Miks tää on bonusbiisi?! Aivan huippu, ehottomasti yks levyn kovimmista kipaleista.
Tästä tulee mieleen Sonatan keikka Teatrialla 2012. Oon aina tykänny tästä vanhasta klassikosta, mutta tykästyin siihen entisestään live-vedon jälkeen.
Hahhaa, oi muistoja. Vuojen 2007 Euroviisujen jälkeen tämä ja muutama muukin Sarbelin biisi pääty mun ja kavereitten soittolistalle ja ahkeraan soittoon :D
 Kaunista, kaunista ja hienot sanat. "Life is short, so learn from your mistakes and stand behind, the choices that you made. Face each day with both eyes open wide and try to give, don't keep it all inside".
Uijui, tää on kovaa settiä. Sotahuudon parhaimmistoa. "Ei voi olla kahta herraa! Ei! Ei! Jos toista rakastaa, vihan toinen saa".
7. Indica - Sun oma
Taitaapi olla mun kuunnelluin kipale Indican uuelta levyltä. Aivan ihana ♥
Ja lissää gospelia. Tosin pikkasen erityylistä ku Sotahuuto :D En ois ikinä uskonu, et opin tykkäämään tämmösestä ylistysmusasta, mutta juuri tämän biisin kautta ihastuin Petruksen tuotantoon.
Aluksi en tykänny tästä, mut onhan tää semmonen voimakappale :D "Voi olla että astut harhaan. Niinkin käydä voi, jos vain unelmoit. Sydän tuntee reitin parhaan. Jos siis unelmoit, kuuntele kun voit. Älä pelkää vaan uskalla elää. Et saa käpertyä sisimpään. Luota itseesi, uskalla elää. Et saa tyytyä vähempään"
Hmm, tästä tulee mieleen mun ja Matin alkuajat. Ja asuntola. Killswitch oli semmonen vähä niinku eka meijän "yhteinen" bändi, jota kuunneltiin. Tosin tuo bändin nimikkolevy ei koskaan oikeen kolahtanu. Tää on oikeestaan ainut biisi, jonka muistan koko levyltä.
 Oihhh, Robert Miles ♥ *Tässä* postaus aiheesta. Tähän Freedom-biisiin oon tosin tutustunu vasta myöhemmin enkä sillon lapsuudessa. Pitäs kuunnella enempiki näitä ei-Dreamland-levyn kappaleita.
NOSTALGIA!!! Far Out oli niiiiin kova juttu sillon aikoinaan. Ihan tulee kylmät väreet tästä biisistä. Ei sillä, että tää muuten mikään hyvä kappale ois. Tatu ja Eeka!
 Hauska kipale. Tykkään paljon.
 Semmonen muisto tulee heti tästä biisistä mieleen, et jostain syystä olin Vappugospelissa (2012) Demon Hunterin kohalla jo niin poikki, et köllöttelin vaan katsomossa puoliunessa silmät kiinni hyvästä musiikista (silti) nauttien. Just Dead Flowersin muistan hyvin, vaikka viimeset biisit saattoki mennä lopulta ohi korvien :D *Tässä* Vappugospel-postaus.
No kylläpä sattu hyviä kappaleita tähän! SotE on mun mielestä Ghost Brigaden kaikkien aikojen paras biisi ♥ Se on myöskin se eka biisi, jonka GB:lta kuulin ja jonka vuoksi aloin kyseistä bändiä kuuntelemaan.

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu