Sivut

maanantai 26. lokakuuta 2015

Lommailut takanapäin


Syysloma oli ja meni. Oli kivvaa ja kerettiin hommailla (JA SYÖDÄ :D) monenlaista!

Torstaina käytiin loman alkamisen kunniaksi Matin ja Jompen kaa Roosterissa syömässä. Kanakori ja Daim-kakku, naaammmmm!

๑ Torstai-iltana oltiin kunnon suurtalouskokkeja (tai siis -leipureita) ku leipastiin viikonloppua varten kolme pellillistä kinkkupiirakkaa.

Perjantai-aamuna ajeltiin sitten kotiin-kotiin ja sieltä Matin kotikonnuille. Edessä oli juhlaviikonloppu!

๑ Koko viikonloppu vierähti siis Matin isän 50-vuotispippaloita viettäen. Huhhuh ku tuli syötyä. Perjantaina nautittiin mahtava juhlaillallinen erilaisten viinien kera ja la-su ämpättiin itteemme valtavat määrät voileipäkakkua sun muuta herkkua.

๑ Ai niin, pe-iltana sain melkeen sydänhalvauksen, ja loma ja elämä oli mennä pilalle ku huomasin, et oon unohtanu mun laukun Ouluun! Nolla vaatekappaletta mukana!!! Ja tarkotus olla koko ikinen viikko kotonakotona. Luojan kiitos, meikit ja seuraavan päivän juhlavaatteet oli erillisessä pussissa! Aioin lähettää Matin hakeen unohtunutta laukkua, mutta loppujen lopuksi päätin sinnitellä viikon äitiltä lainatuilla kamppeilla. Ja niihän minä sitte tein, eikä se ollu ees mikään ongelma.

๑ Maanantaina alotin nettisivujen tekemisen iskän ja äitin yritykselle. Homma on siis osa mun opparia "Visuaalisen ilmeen suunnitelma Auto Juusolat Oy:lle". Monena päivänä tuli häärättyä sivujen parissa ihan yöhön asti, mut ne oliki sitte jo perjantaina valmiit. Viikon aikana suunnittelin myös käyntikortin ja vielä pitäs tehä laskupohja. Ja suoltaa monta sivua jotain paskaa, et miksi juuri nämä värit ja fontit yms. yms.

๑ Yhtenä iltana syötiin lättyjä. Paljon. Nam.

๑ Toisena iltana leivoin pekaanipiirakan. Nam. Purkillinen ruokosokerisiirappia ja paljon fariinisokeria. Ja koko komeus tarjoillaan vaniljajäätelön kera. Omnom.

๑ Loman toisena perjantai-iltana suunnattiin Kuusamoon, jossa poijaat (Matti ja Jomppe) kävi savusaunassa ja sitte pelailtiin serkkujen kans Craniumia. Oli hauskaa päästä pitkästä aikaa leikkimään muovailuvahalla :D Illan päätteeksi vierailtiin Apollo-autogrillillä.

๑ Automatkalla kuunneltiin Opethin Deliverance ja Sonatan Reckoning Night. Ihan mahtavia levyjä molemmat, sniif. Olin ihan fiiliksissä ♥ Muutenki loman aikana tuli kuunneltua paljon kaikenlaista musiikkia. Nam.

๑ Pelattiin myös urakalla lautapelejä, kuten aina. Meikästä tuli Othello-mestari! Olin voittamaton. Melkein. Luulin jo olevani joku lapsinero ku koin semmosen valaistumisen, et miten sitä oikeen pelataan.

๑ Telkkarista katottiin kaikenlaista hömppää, kuten Tripla (se ei vaan jotenki toimi), Vain elämää (ei kiinnosta ne tyypit niinku yhtään), Yökylässä Maria Veitola, Putous (aivan järkyttävän surkeita hahmoja jälleen kerran, paitsi Jenni Kokanderin Irma), Vuosia nuoremmaksi. . . Naurun tasapaino, jota myös seurataan, sen sijaan ei oo mitään hömppää vaan ihan huippu ohjelma :)

Huomenna alkas sitte koulu. Mulla on opparin teon lisäksi vaan yks kurssi ('Kirjoita verkkoon') eli koulua on vaan tiistaisin ja keskiviikkosin kahesta neljään. Että semmosta. Periaatteessa erittäin rento meininki siis, mutta mua pelottaa tuo opparin viimeistely ja vaaniva valmistuminen niin hulluna, et aamusin tuntuu, et saan sydänkohtauksen ja kuolen siihen paikkaan. Mut jospa se tästä. Keksikääpä joku mulle ammatti ja elämäntarkotus.

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu