Sivut

maanantai 9. marraskuuta 2015

Viikon fiiliksiä 17

maanantai
Maanantai meni melko peruskaavan mukaan. Nukuin pitkään ja sitte katoin telkkaria aika lailla koko loppupäivän (Heron Frasier-putki on mun päivien kohokohta!). Illalla tosin ryhdistäydyin ja laitoin kämpän ja eväspuolen valmiiksi illan solua varten.
tiistai
Tiistaina vietettiin Matin kans vapaapäivää. Haettiin Da Maxista pizzaa ja illalla katottiin anopin kans Kaunis mieli.
keskiviikko
Keskiviikkona mulla oli ne 'Kirjoita verkkoon' -tunnit. Siellä on aikasemmin ollu tosi kivaa ja mielenkiintosta, mut nyt siellä ei tapahtunu yhtään mitään. Booring.
torstai
Ajeltiin ke-iltana äitin ja Jompen kaa Raaheen mummolaan. Torstaina vietettiin mukava Raahe-päivä. Käytiin kaupoissa, pelattiin Scrabblea ynnä muuta kivaa.
perjantai
Omenapiirakkaa, jauhelihakeittoa, marjapuuroa, lihapullia, karjalanpaistia . . . Siinä joitakin esimerkkejä mummon tämänkertaisesta menusta, NAM! Ruokinta ei sentään ihan tapahtunu tuolleen ku giffissä, mutta huhhuh ku tuli taas syötyä :D
lauantai
Lauantaina oltiin meillä Oulussa, minä, Matti, Jomppe ja äiti siis. Iskäkin saapui paikalle illalla. Katottiin kaks mielenkiintosta dokumenttia: Hymyjen maa ja Autolla Nepaliin.
sunnuntai
Sunnuntaina vietettiin isänpäivää koko porukalla edelleen Oulussa. Käytiin Toscanassa isänpäivä-aterialla ja juotiin sen jälkeen meillä sacher-leivoskahvit. Sitten porukka hajaantu, iskä ja äiti lähti kotiin. Nyyh, huippu viikko ohi. Edessä vaan ankeaa arkea...

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu