Sivut

sunnuntai 31. tammikuuta 2016

fooooood


Tehtiin Matin kaa tänään niiiin hyvää ruokaa! Ei oo pitkään aikaan ollu varaa käydä Crecianissa, joten päätettiin kokkailla ite kreikkalaisia herkkuja. Päivittäisellä Sinkkuillallisen vahtaamisella on osansa tällaisen kokkausinnon synnyssä. Ens viikonlopuksiki on jo menu laadittuna!

Sitruunaiset broilerinleikkeet basilika-tomaatti-juustokuorrutteella

marinadi
3 valkosipulin kynttä
1 tl sitruunankuorta
1 rkl sitruunamehua
1,5 dl oliiviöljyä
mustapippuria
suolaa
kourallinen tuoretta basilikaa silputtuna

3-5 broilerinleikettä
korppujauhoja
5 kirsikkatomaattia
kourallinen tuoretta basilikaa silputtuna
1 dl juustoraastetta

1. Sekoita kaikki marinadin ainekset ja laita broilerinleikkeet marinoitumaan. Anna olla huoneenlämmössä vähintään 30 min.

2. Kääntele leikkeet korppujauhoissa ja ruskista pannulla kypsäksi. Siirrä leikkeet uunivuokaan.

3. Pilko tomaatit ja sekoita silputun basilikan kanssa. Nostele seos kasoiksi leikkeiden päälle ja ripottele päälle juustoraastetta.

4. Kuorruta nopeasti kuumassa uunissa grillaustoiminnolla.

Lisäkkeenä tarjoiltiin itsetehtyjä lohkoperunoita ja tsatsikia sekä tietysti fetaisaa salaattia, oliiveja ja pitaleipää. Nammmm!!!


Ei kommentteja:

Christmas Pikachu