Sivut

lauantai 2. tammikuuta 2016

Uuenvuojen kekkerit


Oe että meillä oli hulvattomat uudenvuoden billeet :D Meitä tais olla parhaimmillaan 18 tyyppiä, sukulaisia siis, serkkuja pääasiassa. Nautittiin sivistyneesti juustoja ja viiniä, pelailtiin lautapelejä (Mysterium ja Huhupuheita), katottiin Antin ja Pentin ideoima rakettishow, tehtiin pizzaa... Osa porukasta kävi myös laskemassa pulkkamäkeä hyppyririnteessä, hui kauhia minkä näköstä menoa! Mattikin sai näin toteutettua pitkäaikaisen unelmansa.

Sen jälkeen ku Hepen&Masan pizzatehdas sulki ovensa (eli kuuden pizzan jälkeen, noin klo. 4?) alettiin pelata pantomiimipeliä eli näyteltiin/arvattiin upeita pantomiimiesityksiä. Aika monet julkkikset, sukulaiset ja eläimet tuli käytyä läpi. Samalla kuultiin mielenkiintosia juttuja ja muistoja, joita näihin esityksiin liitty. Oli kyllä ihan sairaan hauskaa x) Pian kello oliki jo yli 6 ja kaikki lähti nukkumaan. Myös iskä&äiti ja Tone-mummo pääsi viimein unten maille, sillä meijän hirnunta ynnä muu meteli oli kuulemma valvottanu niitä koko yön. Nooh, tulipahan kaikilla valvottua uutta vuotta.

Oispa loppuvuosi ees puoliksi niin kiva ku vuoden eka päivä oli! Kiitokset huipusta seurasta Matti, Samppe, Jomppe, Ville, Lotta, Lauri, Arttu, Karoliina, Sini, Antti, Pentti ja Juhani! ♥

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu