Sivut

maanantai 25. tammikuuta 2016

Viikon fiiliksiä 18

maanantai
Laitettiin edellisellä viikolla kaiuttimet uusille, järkevämmille paikoille ja sen vuoksi oon kuunnellu kaikki päivät monenmoista mussiikkia, ai että jytisee hyvin!!! Aika paljo on tullu tutusteltua uusien bändien kans, joista ehkä eniten ekalla kuuntelulla kolahti Agent Fresco. Oli mulla yhtenä päivänä taas ysäridiscokin meneillään, mut Jomppe ei arvostanu. Eikä varmaa naapuritkaan :D
tiistai
Tiistaina panikoin keskiviikkoista opparin esitysseminaaria! Lueskelin muistiinpanot miljoonaan kertaan ja kävin päässäni läpi kaikki maholliset kauhuskenaariot. Illalla onneksi pääsin vähäksi aikaa rentoutumaan ku käytiin VIHDOIN JA VIIMEIN kattomassa Star Wars.
keskiviikko
Kauan pelätty keskiviikko eli esitysseminaaripäivä koitti viimein. Vedin 20 min. esityksen kunnialla läpi enkä kuollu kauhuun niinku pelkäsin. Giffissä kohtuullisen tyytyväinen ilmeeni, kun ohjaava opettaja kommentoi oppariani näin: "Kökkö työ. En keksi mitään haukuttavaa, tylsää".
torstai
Ostettiin joululomalla Matin sedän vanha telkkari ja keskiviikkona saatiin se viimein raahattua tänne kämpille. Torstaina oliki sitte meleko mukavaa viettää päivä telkkaria katellen. Entinen tv oli siis 32-tuumanen ja tuo uus 55". Siinä on jo kokoa ja näköä! :D
perjantai
Perjantaina käytiin Sticky Wingersissä burgerilla. Nom.
lauantai
Lauantaina kävästiin kaupungilla. Ei ollenkaan järkevää, sillä ainahan sieltä jotain tarttuu mukaan. Illalla köyhyttiin vielä lissää ku mää keksin tilata Ebaysta viis semmosta ihanaa Disney-taulua olohuoneen seinälle. Oijoi, tulispa ne äkkiä!
sunnuntai
Sunnuntaina oltiin oikeen gurmee-kokkeja ku tehtiin kanaa ja bataattiranskalaisia. Ranskalaiset ei tosin rapsakoituneet niinku ois pitäny, mut hyvvää oli silti!

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu