Sivut

lauantai 6. helmikuuta 2016

♫ Lepukka


Piiiiitkästä aikaa luvassa lempparibändien esittelyjä. Nyt on vuorossa Leprous. Ensimmäinen muisto Leprousista on vuodelta 2013. Rakkaat serkkusein vissiin soittivat kesällä autossa Coalia ja muistan aatelleeni, et nyt on kyllä jotain erikoisempaa meininkiä. Taisivat pojat laittaa lättysen mun koneellekin, mutta en muista kuuntelinko sitä ollenkaan vai eikö se vaan vielä iskeny.

26. syyskuuta 2013 se sitten potkasi! Kuuntelin levyä aamulla kouluun kävellessä ja kappale The Cloak aiheutti semmoset kylmät väreet, ettei varmaan koskaan mikään yksittäinen biisi oo kolahtanu samalla tavalla. Muistaakseni albumi muuten ei siinä vaiheessa kuitenkaan ihan vielä auennu vaan se tapahtui pikkuhiljaa kevään 2014 aikana. Ja sitte ku se aukes niin sehän kans aukes :)

Elokuussa 2014 oon näköjään kirjottanu postauksessa näin: "No jos vihdoin sais aikaseksi kirjotella tästä ehkä-parhaasta-levystä-ikinä. Kyseessä on siis Leprousin Coal, joka hitaasti hivuttautui aivoihini ja sitten yhtäkkiä iski lekalla päähän. Tätä kuunnellessa oksentaa timantteja, niinku tuo kannen pääkallo". Vielä näin vuosienki jälkeen oon edelleen ihan fiiliksissä tosta levystä. Se on vaan aivan mahtava. 10+.

No mites sitte muut albumit? Uudesta tykkään paljon. Bilateral on jääny turhan vähälle kuuntelulle. Vanhinta en omista, joten sekään ei oo kovin tuttu.

Nämä omistan:


Tärkeimmät biisit:

The Cloak
Echo
Coal
Bury

Rewind
The Price
The Flood
Lower

Nähty livenä:

Ei :( Syksyllähän ne ois Suomessa ollu, mut ei tullu lähettyä Helsinkiin.

Aiemmat:

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu