Sivut

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Ulkoilu/lautapeliviikonloppu

Aivan huikea viikonloppu takanapäin! Oltiin soluporukalla meijän mökillä pelailemassa ja tulihan tuota käytyä vähän ulkoilemassakin. Meitä oli siis yheksän henkeä (minä & Matti, Sasha, Maiju, Jukka & Niina, Otto, Minna ja Miika) + välillä vierailevina tähtinä Jomppe, Juhani, Lauri, Antti, Pentti ja Sini.

Ajeltiin Oulusta kolmella autolla perjantai-iltana ja kerettiin siinä illan aikana jo ottaa parit pelit (Port Royal, Samurai, Samurai Sword...). Lauantaina aamupäivästä osa porukasta lähti laskettelemaan ja me toiset lumikenkäilemään. Kenkäiltiin kommeissa maisemissa ja minä vallotin "vuoren" konttaamalla jyrkkää umpihankirinnettä lumikengät kädessä.

Moustaches

Reippaan ulkoilun jälkeen oli sitten pelailun aika. Illan aikana tuli pelattua ainakin La Isla Bohnitaa, Scotland Yardia, Port Royalia, Samurai Swordia ja Huhupuheita. Lisäksi saunottiin ja paistettiin makkaraa, kuten asiaan kuuluu.

Maggaraa

Sunnuntaina Matti ja Otto lähti vielä hiihtämään. Mulla, Sashalla, Maijulla ja Minnalla oli sillä aikaa armoton Castles of Mad King Ludwig -mittelö. On se vaan edelleen älyttömän kova peli! Meijän osalta mökkiviikonloppu olikin sitten siinä, sillä seuraavaksi suunnattiin Matin kans Kuusaamoon. Muut jäi ahkerasti siivoamaan ennen kuin lähtivät takaisin Ouluun :P

Koko porukka

Kuusamossa juhlittiin siis tädin&tädin miehen kuuskymppisiä. Nuo juhlat kyllä oikeen vielä kruunas muutenki mahtavan viikonlopun. Tarjoilut oli herkulliset ja oli ihan älyttömän siistiä nähä kaitafilmejä iskän ja sen sisarusten lapsuudesta! Siihen vielä tyyppien selostukset päälle niin voin kertoa, että nauru raikasi ja isosti :'''D


Huomenna sitte lennetäänki jo Helsinkiin ja tiistaina Roomaan! Everything is awesome!!! ♫♥♥

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu