Sivut

maanantai 25. huhtikuuta 2016

Sneak a peak at my diary... 2

Tässäpä ois nyt sitte poimintoja niistä Windows Live Space -päiväkirjoista, joita kirjottelin vuosina 2006-2007 vissiin joka ikinen päivä. Näitä lukiessa tulee kyllä semmonen fiilis, et yläaste oli elämän parasta aikaa :) Niin ikävä nuita meininkejä ♥

Heidi 2006
3.5.2006
...
Seuraavaksi uskonnontunnille. Meijän piti alkaa tehä esitelmiä uskontozydeemeistä. Mun ja Iidan aihe on mormonit. Tietsikalla etittiin tietoja niistä. On ne kyllä melko hihhuleita. Sitte teimme vandaali-teon. Wikipediaan katos pystyy ite lisäämään tietoa. [No shit Sherlock?] No, Iida kirjotti siihen summittaisia kirjaimia (ököjölk) ja lisäs sen. Ruutuun pompsahti:

Vandalismia!
Roskaamista!
Sotkemista!
Olet sotkenut plääplää. Pidämme sitä vandalismina. Ole hyvä ja lopeta heti.


Ei vissiin me naurettu! Ihan vedet silmissä!

Sittepä oli kemiaa. Tehtiin pH-testejä hedelmillä ja marjoilla. Se oli kivaa. Mun nimi oli välillä Pertti ja Iida oli Jorma ku meillä oli smurffit päällä (eli jos kaks tyyppiä sanoo saman asian samaan aikaan, toinen niistä sanoo toiselle smurffi ja sen pitää olla niin pitkää hiljaa ku sen nimi sanotaan). Mulla ei meinannu lopputunnista pysyä silmät auki.

5.7.2006
Aadolf Bin Saddam Sars:in muistolle:

Kuusi hanhea: äiti, isä ja pojat
pesässään Oulun lähellä ovat.
Tulee pahat, ne puolet poikasista vie.
Taivalkoskelle käy pikku ankkojen tie.
Elelee laatikossa poikasia kaksi.
Se touhu saa minut aivan raivoisaksi.
Toinen poikasista pian kuolla kupsahtaa.
Näin Aatu pieni meijän pihalle tupsahtaa.
Aatu asuu kanssa minun kanien,
mun rakkaiden pikku hanien.
Se tunkee lähelle pikku-pupusten,
kai se niistä tahtoo uuden sisaruksen.
Jonkin aikaa kuluu kanien kanssa vaan,
mut sitten uskaltaapi se jo yksin taapertaa.
Mut yhtäkkiä muuttuu Aatu oudoksi:
silmäpuoleksi, huojuvaksi raukaksi.
Pystyssä ei pysynyt enää illalla,
se huoppui jo silloin kuoleman sillalla.
Yöllä Aatu autettiin taivaseen astumaan,
siellä pääsee se uusissa puroissa kastumaan.
Siellä se voi lentää kanssa kaverusten.
Ei tarvi enää olla keskellä ihmisten.

Suloinen Aatu-hanhi :)
6.7.2006
...
Tähä loppuun voisin kertoa, mitä kaikkea minä uudistan sitten kun olen Suomen presidentti tai kuningatar.

Suomessa ei sitten enää saa:
• Leikata ruohoa.
• Haravoida.
• Olla lestadiolainen.
• Kolata lunta.
• Vain ammattimetsästäjät saavat metsästää.
• Käydä rippileiriä. [Vissii vähä jännitti riparille lähteminen...]
• Pitää verkkareita normaalivaatteina.
• Kasvattaa liuhuviiksiä.
• Kasvattaa höytyväpartaa.
• Kaikenlaiset viikset ja parrat kielletty alle 30-vuotiailta. [Hahaha, pikkasen on mieli muuttunu.]

10.1.2007
...
Enkuntuntien alussa meillä oli sanakoe. Ihme kyllä muistin sanat aika hyvin. Kokeen aikana Sami käänteli päätään ja Korppu [englannin opettaja♥] kysyi, mitä se tekee. Sami sano, et niskojaan se vaan venyttelee. Sitte Korppu sanoi jtn: "Kyllä minäki ne voin venytellä" ja samalla teki 'naks' äänen ja käsillään niskat poikki raksauttavan eleen.

2.2.2007
...
Enkuntunneilla kuunneltiin ekana kappale 16. ja jtn ihme eläinrunoja ja laulu. Sitte siirryttiin seuraavaan kappaleeseen, joka oli sellanen testi, jossa kysyttiin luonnonsuojeluun liittyviä asioita. Hyi, siinä oli kaikkea kukkojen tappamisesta jms...

Ruokavälitunnilla nähtiin mahtava taistelu. Sami oli nääs "varastanu" Hannan huulikiillon ja väitti, ettei se ollu sillä. No ei se loppujen lopuksi ollukaa ku Sami heitti sen frenduilleen, eikä Hanna huomannu mtn. Hanna pääsi, jopa tutkimaan Samin taskut jne...

Enkuntunnilla niitten tappelu vielä jatku. En oikeen muista, et missä välissä ja miks, Sami, Hanna ja no Korppukin, alko keskusteleen Hitleristä. Sami kerto, ettei Hitlerin ruumista oo koskaan löydetty ja epäili, et ehkä Kirka ja Elviskään ei oo oikeesti kuollu vaan ne on syväjäädytetty ja ne on yhessä jossain. "Ja sitte ne pittää yhessä konsertin!", Hanna keksi. Sami ihmetteli, et mitä se Hitler siellä tekis. "He would sing a song", Korppu sano.

Sen jälkeen oli siis tietennii yhteiskuntaoppia. Ope vaati selitystä Hannan ja Samin tappeluun ja ne kerto sen. "Sami varasti mun huulikiillon!" "En! Minä löysin sen lattialta ja olin viemässä sitä rehtorille ku sinä kävit kimppuun". Ope sano, ettei väkivalta ole ikinä ratkaisu ja sitten se totes, ettei halua ikinä enää kuulla sanaa 'huulikiilto' tunneilla. Se kuitenki joutu kuuleen ku me tehtiin pikku jekku. Hannan huulikiilto nääs jäi pulpetille tauon ajaksi ja niinpä se vaihto paikkaa open pöydälle. Jekku kuitenki vähän epäonnistu ku Iida laitto sen liian esille siihen pöydälle ja ope huomas sen heti. "Mitä taas?", Hanna ihmetteli ja mulkas Samia vihasesti. Kjeh kjeh.

Niin oho, tunnin aihe ei kuitenkaan ollu huulikiilto vaan... no en muista, jottain lakoista jms... No, ope kerto esim. tällasen jutun:  
- "Minä olin Ranskassa... Tiiätte varmaan miksi..."  
- "Ryyppäämässä?"  
- "Ei"  
- "Etsimässä niitä sinun uusia naistuttavuuksia?"  
- "Ei. Sillon oli vielä vakaa parisuhde" 
- "Hevoset"  
- "Aivan. Raveissa"
(Hullu menee Ranskaan raveihin. Daa.) Sillon oli siis menny ne jotku tototyypit lakkoon just sopivasti.

Koulun jälkeen hekoteltiin ku Sami ja Sussu keskusteli:  
- "Mä näin ku Linssi [yhteiskuntaopin opettaja]osti viinakaupasta olutta ja viiniä"  
- "No sillohan sillä on pakko olla nainen, jos se viiniä ostaa. Mähän voin vakoilla ku se assuu meijän lähellä. Konolaki [uskonnon opettaja] kyllä assuu" 
- "No, mitä se Konola tähän liittyy?"  
- "No, jos ne vaikka yhessä sitä viiniä juo!"  
- "Miksi se sitä tarkottas, jos ne assuu lähekkäin. Anssiki assuu sun lähellä niin juotteko te yhessä viiniä?!"  
- "No, muttaku ne on aikuisia, yksinäisiä miehiä..."

Terveystiedontunnilla oli taas... tosi ihQa. Muutamat oppilaat nukahteli pulpeteille ku videoita katotiin. Arja puhu aidsista ja käski välttämään homoseksuaaleja. Se nainen se ei ajattele miten asiat sanoo.

13.2.2007
AAA eli siis aamu alkoi ankeasti. Se alkoi siis liikunnalla. Ekana oltiin sellasta ihQ leikkii ku... no mikälie 'Bakteeri' onkaan. *R* oli se bakteeri, jota juostiin karkuun. Mulle tuli oikeestikki kauhee paniikki ku se seinähullu vipelsi siellä suu auki, hullunkiilto silmissä. Muuten meillä oli taas telinevoimistelua, mut eipä mun tarvinu itteäni siinä paljo rasittaa. Meillä oli nääs taaskin samat ryhmät ku viimeksi. Eli mun kaa samassa ryhmässä oli *N*, *K*, *A*, *S* ja nyt siihen änkeyty vielä *R* ja *I* mukaan. Kerkesin olleen niitten kaa kahessa eri paikassa, joissa tein vaan toisessa yhen liikkeen. Sitte menin hengaileen Iidan ja Saran kaa samaan ryhmään. No siltikin loppujen lopuksi suoritin vain yhden telinevoimisteluliikkeen. Sitte meillä oli sellanen arviointi, et mikä numero me saahaan telinevoimistelusta. Kaikki huuteli jtn ihme tuloksiaan opelle ne oli aina jtn 30-40 pistettä. Sitte oli mun vuoro: "Ykstoista" "Ykstoista?" "Joo" "Arvosanaksi 6-". Jeah.

Sitte oli tietenki fysiikkaa. Eka tunti taiettiin vielä opiskella jtn. En muista ihan, et mitä mut jtn säteilyhommia kuitenki. Toisella tunnilla suurin osa luokasta lähti sellasiin ystävänpäiväjuttuharjotuksiin ja meitä jäi luokkaan vaan vähäsen. Me saatiin sitte hommailla mitä haluttiin. No minä, Iida, Elina ja Kirsi tietenki pelattiin ekana 'rastinollaa' ja sitte 'hirttopuuta'. Jstn syystä Iida alkoi muisteleen jtn multamainoista, jossa sanotaan "Voi, voi miten haperoa". Sitte se nauro sille ihan järettömänä (niinku Sara aamulla sille ku se kuuli, et Iida sanoi omaa paitaansa 'mukavuuspaidaksi' vaikka oikeesti se sano mun kauluspaita) Niinpä homma meni semmoseksi, et ku Kippe, Elnakki ja Iida sano kirjaimia niin se oli aina tällasta: "H niinku hapero", "P niinku haperon kolmas kirjain", "E niinku haperon neljäs kirjain".

Kerkesin olla yhen tunnin TT:n tunneilla kuuntelemassa alkomahoolista ja vähän huumeistaki. Sitte alko näytelmäharjotukset. Janne ja Hannu ei saapunu paikalle ajoissa, joten mä ja Meiju lähettiin ettiin niitä. Ne oli unohtanu koko homman tai ei ees tienny siitä. Alettiin siis sitten jankkaamaan. Käytiin kohtaukset 1-6 läpi. Ekana mun pitää pukea aamutakki, sitte napsauttaa vedenkeitin päälle, sitte vissiin radio. Sitte haen lehet ja katan pöydän jne... Sitte pitää juosta 'Krissen' luo ja sitte tapella 'aviomieheni' Juhan eli Janne kaa. IhQ.
Harjotusten alussa Elsa [ohjaaja] sai Jannen hieman punaseksi. "Rohkenisitko sinä tulla lavalle ekana ilman paitaa?". Janne alkoi pikkuhiljaa siis punastua ja mumisi jtn "En minä taija..." "No sitte joku verkkopaita tai niin, et tämä paita on silleen auki" "Njoo..." Hehehhe. Ai niin ja Elsan paras kommentti: "Mieluiten minä kyllä sinut näkisin ilman paitaa".

Kävelin kotiin pitkästä aikaa. Katoin tietenki 'Tuhkimotarinan'. On se Aquiles kyllä niin ihQ ja Jordi kans... <3<3<3<3<3<3. Illemmalla tuli sitte Käenpesä ja Täydelliset naisetki jäi tauolle ja se tulee ens kerran vasta syksyllä!!!!

Nuoruus kuin labyrintti -näytelmä. Juha-isä, Kaius-poika ja meikä mammana :D

23.2.2007
Uusi jakso koulussa alko. Huh, se on jo toisiks viimenen. Tässä viidennessä jaksossa meidän keskiviikon ekat tunnit on ruotsia (yyyyyööööökkkkk!!!). Eira hymyili meille kauniisti (niinku aina) ja höpötteli ruotsiksi. En ymmärtäny sanaakaan. Mielessä oli vaan "ich bin" vaikka ois pitäny olla "jag är". Tunnit oli silkkaa kitumusta ja tauolla mulle tuli ihan kauhee opofobia. Marilla oli nääs pitäny käyä valittemassa lukioon aineita. IIIIIRRRRKKKK!!! Mä en halua!!! En halua lukioon!!!

Sitte oli biologiaa. Toivottiin, et Japi ei ois vielä lähteny (se nääs sai työpaikan Tikkakoskelta ja lähti sinne! NYYYYYYYYHHHHHH!!!!!!). No se oli jo häippässy ja opena meillä oli joku ihme *nykyään erään kohtuu tunnetun indie pop -yhtyeen rumpali :DD*. Sillä oli tosi ärsyttävä ääni ja tätä ennen se on ollu kuviksen sijaisena. Joo-o. Sillä ei oo siis niinQ mtn tietoa biologiasta. Se on siis joku sellanen opiskelija-tyyppi. Päällystettiin ja tutkittiin uusia biologiankirjoja. Iidasta, Kirsistä ja Elinasta kannen tyyppi oli ihku. Ei minusta erityisen. Yököteltiin mitä asioita siinä kirjassa oli ja hekoteltiin. Heh. Sijaiset on sen takia hauskoja, et niitä voi jekuttaa. Ensinnäki Sami sano sille nimekseen Jari. Sitte yritettiin väittää, et meillä on ruokailu puolelta, se ei kuitenkaan onnistunu. Viimenen jekku oli parhain ja se onnistu. Ku ope poistu luokasta Hannes kävi äkkiä siirtämässä kelloa varmaan jtn 15 minuuttia eteen päin. Oltiin varmoja, et se huomaa, mut ei huomannu, joten meillä oli aika pitkä välitunti. Se kyllä näytti aika epäilevältä ku me sanottiin, et tunti loppuu kymmentä vaille. No eihän me sitä valeheltu.

Matikantunneilla laskettiin helppoja potenssilaskuja. Käytiin pizzeriassa syömässä. Pizza oli hyvvää ja saatiin vielä jäätelöäki jälkkäriksi. Ohhoh. Kotona olin koneella, imuroin, syötin Kaalepin, katoin Tuhkimotarinan ja Greyn Anatomian.

2007 ♥

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu