Sivut

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

♫ Poets of the Fall@Nightclub Tähti


Woooooooo, 10 vuoden odotus päättyi viimein ku nähtiin eilen PotF livenä! Olihan se loistava keikka ♥ Olin etukäteen vähän pelänny, et ossaakohan se Marko oikeesti laulaa ja kuullaankohan yhtään mun lempparibiisiä, mut onneksi odotukset ylittyi ja vieläpä moninkertaisesti! Huhhu, melekonen nostalgiareissu vuoden 2006 tunnelmiin, jolloin Poets of the Fall oli kovin juttu ikinä. 


Muistan elävästi, kun näin ekan kerran Liftin ja Carnival of Rustin musiikkivideot ja aattelin, ettei mitään näin hienoa voi olla olemassa! Ja fiilis on edelleen sama ♥ Kolmas levy ei valitettavasti sitte iskenykään enää niin kovaa ja sitä kautta kiinnostus bändin uuteen tuotantoon lopahti täysin. Mutta Signs of Life ja Carnival of Rust ei oo poistunu soittolistoilta koko vuosikymmenen aikana. Viime aikoina on tullu tutustuttua sitte myös neljään muuhun albumiin eikä nekään huonolta kuulosta, vaikka ei klassikoiden rinnalle ylläkään.

Tässäpä settilistaa:

Miss Impossible
Locking Up the Sun
Temple of Thought
Rumors
Stay
Dreaming Wide Awake
Rogue
Sorry Go 'Round
Given and Denied
Jealous Gods
Diamonds for Tears
Late Goodbye 
-encore-
Daze
Carnival of Rust
Lift
Illusion & Dream 

Ääh, alotusbiisi oli valtava pettymys. Miss Impossible on ehkäpä inhokkikipaleeni koko bändin tuotannosta :D Mutta sitte lähti! Rumors oli ainoa, jota en tunnistanu, vaikka uuempien kappaleiden tuntemukseni ei oo mikään älyttömän hyvä. Encore oli täyttä timanttia!!! Meinas tulla tippa linssiin kolmen viimesen kohalla :'''') Myös Daze on aivan mahtava, sen innostamana uskalsinki aikoinaan kuunnella nuita uuempia levyjä.

Oon kyllä niiin tyytyväinen, et mentiin tonne keikalle, vaikka tuo paikka vähän herätti vastustusta. Oli se kyllä melkonen kulttuurishokki käyä ekaa kertaa tommosessa ei-metalli-yökerhossa. Oltiin Matin kaa siellä puolituntia ihan oksennukset kurkussa ku ihq leidit dänssäili Antti Tuiskun ja Petri Nygårdin tahdissa aivan fiiliksissä. Hyi, hyi, hyi, ja myötähäpeä. Mut muuten kyllä Tähti osottautu tosi hyväksi keikkapaikaksi ku lava oli iso ja näkyvyys esteetön toisin ku vaikka Hevimestassa, jossa pylväät on mukavasti just lavan edessä.

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu