Sivut

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Juhannus 2016

Vietettiin juhannusta tuttuun tapaan Kuusamossa mökillä. Meitä oli siis minä, Matti, Jomppe, iskä ja äiti.


Ajettiin Kuusamoon perjantaina Lemmen viemää:n jälkeen. Pelattiin siinä sitte Mölkkyä ja Kuningaskyykkää. Meikä oli mestari. Illemmalla grillattiin makkaraa ja osa porukasta sauno. Myös Lauri Damppe-serkkuineen käväsi paikalla. Yöllä pelattiin Yatzya ja Blokusta. Niin ja tietenki legendaarista '77 kivaa kysymystä ja vekkulia vastausta' :D Radiosta tuli Retroperjantai ja huippuja ysäribiisejä!


Lauantaina oli vähän synkempi ilma. Lähettiin kuitenki Rukalle ja kiivettiin 407 metriä korkean Konttaisen huipulle. Vaaran päältä näki, et uhkaava ukkosmyrsky lähestyi kovaa vauhtia ja niinpä juostiin nopeasti alas. Ei silti vältytty kastumiselta, vaikka pahin kuuro alko vasta kun päästiin autoon. Syötiin retkieväät sitten autossa ja kauhisteltiin välähdyksiä ja tannerta tömistäviä jyrähdyksiä. Seuraavaksi suunnattiin Kitkalle mun kummisedän ja -tädin mökille. Siellä oli hyvät tarjoilut ja hauskat jutut, kuten aina :) Illaksi palattiin 'omalle' mökille ja aurinkoki alko paistamaan. Tehtiin ruokaa ja pelattiin pelejä ennen ku alettiin saunan lämmitykseen. Järvessä kalat hyppi ku hullut, mut ei löydetty kunnon kalastusvehkeitä. Yritettiin vähän aikaa onkia silleen, et meillä oli syöttinä kanaa, mut ei ne oikeen innostunu. Kyllä ne näykki, mut ei tarrannu kiinni. Yöllä saunottiin ja meikä heitti kolme vuotta kasvatetun talviturkin! Hyrhh, kylymää oli. Vielä 'yömmällä' pelattiin Imagoa.


Tänäaamuna oliki jo ihan hellettä. Syötiin aamupala ulkona ja nautittiin auringosta. Sitte siivoiltiin mökki ja ajeltiin takasi kotios. En tiiä mihin tässä seuraavaksi alkas. Lähteäkö Ouluun vai jäädäkö tänne? Siinäpä vasta kysymys.

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu