Sivut

torstai 28. heinäkuuta 2016

4. hääpäivä


Juhlistettiin meijän 4. hääpäivää jo etukäteen tiistaina ku Matilla oli vapaapäivä. Syötiin aamupalaksi munia ja pekonia, kuten juhlapäivänä kuuluu ja päivällä käytiin leffassa kattomassa Ice Age 5: Törmäyskurssilla, se oli hyvä! Tuntu kyllä aika hassulta mennä keskellä hellepäivää istumaan pimeään saliin, mut ah siellä oli niin ihanan viileä, et oltiin vaan tyytyväisiä ku päästiin vähäksi aikaa aurinkoa piiloon.

Illemmalla käppäiltiin sitten syömään Sokeri-Jussin kievariin. Matkalla törmättiin Dragonairiin (!!!), mut se vihulainen karkasi useiden pyydystysyritysten jälkeen, raah! (Niin tosiaan, pelaan tottakai Pokémon Go:ta ♥ Mulla on nyt 52 eri pokémonia...) Meillä oli ihan täydellinen ajotus ku saavuttiin sinne Sokeri-Jussiin, saatiin nimittäin viimeinen vapaa pöytä patiolta. Ruoka oli kans aivan täydellistä, söin Kievarin pihvipannun, jossa oli siis härän ulkofileetä ja porsaanleikettä, namsk!

Katottiin sitte kämpillä Metsien kätkemä -sarjan Lohja-jakso, jossa oli vieraana Tomi Joutsen. Sen innoittamana lähettiinkin vielä 22 jälkeen Letonniemen luontopolulle reippailemaan. Jälleen kerran täydellinen ajoitus ♥ Oltiin meren rannalla sijaitsevalla lintutornilla just ku auringonlasku oli kauneimmillaan. Siellä lintutornissa juotiinkin sitte iltakahvit upeita näkymiä ihastellen. Muutenki luontopolku oli tosi kiva (vaikka sääskiä oli yhessä vaiheessa aiiivan saakutisti) ja paluumatkalla taustalla soi Ensiferum ja Eluveitie :)

Yöllä istuskeltiin vielä jonkin aikaa Heinätorin puistossa, Pokémonin takia tottakai. Siellä oli luret päällä kolmella pokéstopilla ja nappailtiinkin siinä jokunen uus tuttavuus. Paikalla oli varmaan lähemmäs 15 muutaki pokémonkouluttajaa samalla asialla. Jotenki niin hauskaa, ei ois voinu ennen kuvitellakaan, et mitään tommosta peliä vois olla, joka ajaa ihmiset pitkille kävelylenkeille ja pois kotisohvalta ja -koneelta :D Ja vielä yölläkin! Tulevaisuudessa varmasti muistelen näitä aikoja suurella nostalgialla.

Oli siis älyttömän kiva ennakkohääpäivä! Muutenki elämä tuon aviomiehen kanssa on edelleen älyttömän kivaa ♥♥♥ Ai lav juuuu!

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu