Sivut

sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Tropiikki

Kylpylälomailtiin Matin kans kolme yötä Kuusamon Tropiikissa. Vähä mietittiin, et pääseekö nuin tutuissa maisemissa lomatunnelmaan, mut huoli oli turha. Oltiin kyllä ihan LOMALLA x) Tää reissu oli siis semmonen Holiday Clubin tutustumisloma ja siksi ihan älyttömän halpa!


Torstaina syötiin vielä kotona ja ajeltiin sitte Kuusamoon. Kirjauduttiin sisään hotelliin, ja ah, loma alkoi ♥ Kierrettiin heti ensimmäisenä hotellin vieressä oleva frisbeegolf-rata ja ihasteltiin auringonlaskua. Käytiin vielä lisäksi 'Pokémon-kävelyllä' vähä hautomassa munia. Samalla mietittiin kuumeisesti tyttösellemme nimeä! (Viikonlopun aikana saatiin päätettyä etunimi ja joko toinen tai kolmas nimi. Yks on siis vielä epävarma. Välillä tuntu, et pää sekoaa ku luin ihan liian monta nimilistaa ja toistelin päässäni & ääneen miljoonaa eri vaihtoehtoa :D Ja joo, alunperin meillä oli siis nimi jo valmiina, varmaan 10 vuotta sitte päätetty, mut se vaihtuki nyt sitte täysin. Saapa nähä joutuuko vielä kerran vaihtamaan, jos se ei synnyttyään näytäkään yhtään nimeltään)


Hotelliaamiainen ♥ Ai että oli hyvää. Tuli kyllä syötyä ihan kiitettävästi x) Tänä aamuna oli vielä nakkien tilalla pekonia, naam!

#nomakeup #valtavakylpytakki

Aamupalan jälkeen suunnattiin kylpylään. Ajoitus oli loistava, sillä siihen aikaan pulikoimassa ei ollut paljon muuta porukkaa. Saatiin siis Matin kans rauhassa ottaa nopeuskisoja vesiliukumäessä ja räpiköidä 'vastavirtajoessa'. Molemmat oltiin käyty Tropiikissa viimeksi joskus penskoina ja tuli kyllä muistoja mieleen, miten tuolla oli ihanaa leikkiä merenneitoa :D

#yesmakeup

Tutustumisloman ehtoihin kuulu semmonen pakollinen lomaosake-esittely, jossa piipahettiin kylpylöimisen jälkeen. Sen jälkeen mentiin Rukalle. Syötiin siellä pizzeriassa kunnon gourmet pizzat (mulla oli mm. artisokkaa ja rucolaa, Matilla porosalamia ja lakkahilloa!) ja herkkuisa suklaakakku-jälkkäri. Sitten käytiin heittelemässä kiekkoa komeissa maisemissa. Tai siis Matti heitteli, minä pelasin Pokémonia.

Oulangan köngäs
Keskeltä mehtääki löyty muutama Pokémon!

Lauantaina käytiin Lapissa. Huristeltiin aamupalan jälkeen Sallaan n. 60 km:n päähän Kuusamosta. Kuusamon puoli Oulangan kansallispuistosta on meille jo sen verran tuttua seutua, et päätettiin tällä kertaa retkeillä Sallan puoleisella alueella. Olin lukenu netistä, et tuo Oulangan kanjoni ois näkemisen arvoinen paikka ja niinpä suunnattiin Kanjonin kurkkaus -nimiselle 6 km pitkälle luontopolulle. Ja olihan siellä kyllä mahtavat maisemat! Parkkipaikka oli aivan täynnä autoja, mut saatiin silti vaellella melko rauhassa. Reitin loppupäässä pysähyttiin paistamaan makkarat muutaman muun retkeilijän kanssa. Pöytään oli kaiverrettu valmiiksi meijän nimikirjaimet nii ei tarttenu itellä kaivaa puukkoa :)

Tukevassa kunnossa tukevan aamupalan jälkeen :D
Illalla nälkä yllätti sen verran, et poikettiin Kuusamon kiinalaisessa ravintelissa. Loppuilta sitten vaan köllittiin ja katottiin netistä Viikinkejä ja To Nightwish with Love -dokumenttipätkiä. Tänään vetästiin vielä aamulla kunnon aamiainen ja sitten pakattiin kamppeet ja lähettiin kotia kohti vähän haikein mielin. Millonhan seuraavan kerran päästään lomailemaan kahestaan?

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu