Sivut

maanantai 3. lokakuuta 2016

baby stuff

Meillä alkaa olla täällä hommat meleko hyvällä mallilla :) Kaikki tärkeimmät hankinnat on tehty ja aika paljo kaikenlaista turhaakin krääsää oon jo onnistunu nurkkiin keräilemään. Viime viikolla innostuin vähä sisustaan meijän makuuhuonetta, jonne beibe tietysti aluksi muuttaa. Tässäpä otoksia sieltä + niistä isoimmista hankinnoista.


Hihuhii, ostin nuo koristepallerot alunperin mun valmistujaisiin ja sain nyt sitte päähäni taiteilla niistä tommosen koristehässäkän pinnasängyn päälle. Lisänä tietysti ihana, pinkki pupumobile. Itse pinnasänky ostettiin keskiviikkona Tori.fi:n kautta. Se on joku Ikean vanhempi malli, vähä niinku Sundvikin ja Hensvikin risteytys eli toisin sanoen aivan täydellinen! Siinä on irrotettava laita (kuvissa siis irrotettuna) ja säädettävä pohja. Kuten kuvista näkyy, meillä on tarkotus pitää sitä semmosena 'sivuvaununa' sängyn vieressä. Tietenki katotaan tilanteen mukaan, mikä on sopivin systeemi meille. Pinnasängyn patjasta ollaan Matin kaa molemmat kateellisia beibsille, sillä se on semmosta ihanaa memory foam -materiaalia. Kyllä tytön kelepaa. Pinnasängyn päähän ostin tommosen kangaslokerikko-zydeemin Ebaysta. Aikas kätevä, vaikka en vielä tiiäkään mitä siellä säilyttelisin. Jonkulaisen reunapehmusteen saatan vielä pinnikseen hommata, mut sillä nyt ei oo kiire, koska ekat viikot/kuukaudet aateltiin nukuttaa vauva äitiyspakkauksen laatikossa. Sitä paitsi ne pehmusteet on ihan sikakalliita... Ebayssakin :/


Laatikosta puheen ollen. Ostettiin tollanen söpö kukkakangas-hörhelö, jolla pakkaus verhoiltiin vähän mukavammaksi. Luin jostain, et ois hyvä päällystää laatikko tummanpunasella kankaalla niin että vauva tuntisi olevansa kuin kohdussa :D Noh, en tiiä onkohan noin ja enpä oo huomannu, et sen värisiä myytäs missään, mut sen uskon, että tommonen vähä pienempi nukkumapaikka on aluksi pikkasen kodikkaampi, sillä onhan tuo pinnasänky ihan valtava!


Meijän Tori.fi -löydöt on ollu täydellisempiä ku voitiin ikinä kuvitellakaan. Kuukausikaupalla selasin kaamean näkösiä hoitopöytä/lipasto-viritelmiä ja valmistauduin henkisesti siihen, et joku tommonen hirvitys kai se on kuitenki hommattava. Sitte yhtäkkiä myyntiin ilmestyi tuo ihanuus ja mää aloin kiireesti soitteleen, et "äää, me halutaan tuo, millon voidaan tulla hakemaan?!". Jo samana iltana lipasto hoitopöytineen kotiutui meille ♥ Nuo sydän-nupit on aivan ihanat ja neljään isoon laatikkoon mahtuu kaikki beibin vaatteet. Hoitopöytä-osan pilvimäinen muoto sopii muuten hienosti yhteen pinnasängyn reunojen kans :D Ai että. Sulonen Bambi-hoitoalusta on Jyskistä. Se on yks niitä harvoja uutena ostettuja asioita. Oon kyllä ylpeä siitä, et ollaan pysytty niin hyvin siinä päätöksessä, että ostetaan kaikki mahollinen käytettynä, vaatteita ja leluja myöten.

Vaunut on vilahtanu täällä ennenki, mut kerronpa nyt niistäki tarkemmin. Ne on siis Tutek Turranit ja ne on tollasta tyylikästä tekonahkaa. Vaunujen mukana tuli myös saman sarjan turvakaukalo, jonka saa napsautettua tuohon runkoon, jos haluaa välillä käyttää nuita semmosina 'kaupunkikärryinä'. Tottakai nuo on kans yhdistelmävaunut eli lisäksi nuihin on vielä se ratasosa. Luulin, ettei nättejä vauvanvaunuja oo olemassakaan ja niinpä aluksi mun ainut kriteeri oli, et mahollisimman pienet niin et ne mahtus ees meijän hissiin. Pidinki vaunuja kaikista epämiellyttävimpänä hankintana, mut sitte ku nuo löyty olin aivan rakastunu ♥ Ja oon edelleen. Pelkkä ajatuskin vaunulenkeistä, varsinki jos pitää mennä kaupungille tai johonki kauppaan, ahistaa kyllä valtavasti, mut ehkä noiden söpöys ja sirous vähän helpottaa sitä.


Aikani sittereitä vertailtuani, tulin siihen lopputulokseen, et tollanen Tiny Loven Cozy Rocker Napper vois olla aika kätevä. Se on siis tommonen, jonka saa kolmeen eri asentoon: sitteriksi, kehdoksi ja keinuksi. Se kans tärisee, soittaa musiikkia ja vilkkuttaa valoja x) Tuokin löytyi edullisesti käytettynä.


Leikkimatoksi halusin just tommosen, jossa on kaikkea mahollista härpäkettä. Tuoki on Tiny Love -merkkinen ja siinä on kaarien, lelujen ja peilin lisäksi mm. kahisevia ja muulla tavalla 'mielenkiintoisia' osia sekä tollanen vehe, josta kuuluu musiikkia/muita ääniä, kun siihen potkasee.
Teen myöhemmin postauksen, jossa esittelen tyttöselle hommattuja vaatteita. Koitan saaha siedettäviä kuvia, vaikka meillä ei oo silitysrautaa ja osa kamppeista ei oo mitään uusinta uutta :P

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu