Sivut

maanantai 24. lokakuuta 2016

Kummitytön nimiäiset

Kummit
Isä ja tytär :>
Kummisedän sylissä on mukavaa.
OotD
Rv 29

Olipas kiva viikonloppu ♥ Perjantaina kävin äitin, Outin ja Hillan kans kahvilla Roosterissa ja söin ehkä elämäni parhaan kakkupalan. Illalla oli vuorossa vähä erilainen külttüürielämys, päädyin nimittäin tuuraamaan mummoa *tämmöseen* konserttiin :D Ei ehkä ihan meikäläisen tyylistä musiikkia, mutta tulipahan ainaki sivistettyä vauvaa mm. erilaisilla ooppera- ja jazz-kappaleilla. Perjantai-iltana meille tuli myös yökyläilijöitä, Janne ja Rosa, joitten kans ajeltiin lauantaina Raaheen. Siellä oli siis kummityttömme nimiäiset. Etunimeksi neidille tuli Viivi :) Juhlat oli tosi mukavat ja rennot. Päivänsankari oli koko 'virallisen osuuden' ajan oikeen kiltisti ja rauhallisesti. Oli varmasti paras ratkaisu, että typykkä olikin 'siunaamisen' ajan Ville-isukkinsa sylissä eikä meikäläisen, joka en siis edelleenkään koskaan ollut pitänyt vauvaa sylissä x) (Seuraavana päivänä tuli sitten viimein koettua sekin, kun pikkuneiti kävi meillä kyläilemässä ♥)

Nimiäisten jälkeen palattiin Ouluun ja meille tuli kolme yövierasta lisää, Juho, Annukka ja Johannes-poika. Onneksi ollaan ostettu Tallukalle joitain leluja jo valmiiksi, muuten meillä ei ois hirveesti ollu viihdykettä 2-vuotiaalle. Matti, Ville, Juho ja Janne suuntasi sitten illaksi Areenalle kahtomaan Insomniumia, Swallow the Sunia, Mors Subitaa ja Pressure Pointsia. Oli kuulemma huippuhyvä keikka, Matti sai Inskan settilistanki. Sillä aikaa me emännät pälätettiin ja kahviteltiin, Hannakin tuli naapurista käväseen. Sunnuntaina meillä oli kämppä melko täynnä ku yökyläilijöiden lisäksi Ville, Lotta ja Viivi piipahti paikalle ennen kuin koko joukko suuntasi Kuopioon. (Yhteensä meitä oli siis 10 hlö:ä, tai no 12, jos masuvauvat lasketaan. Meillä molemmilla kummitädeillä on laskettu aika tammikuussa :D). Yhtäkkiä tulikin sitten hiljaista, kun porukka lähti kerralla. Käytiin sitte Matin kans Pannukakkutalossa syömässä ja otettiin hillitön Carcassonne-matsi neljällä lisäosalla.

Ps. Tänäänki on ollu kiva päivä. Tosin meille meinas tulla n. 9-vuotisen historiamme pahin konflikti ku koitettiin päättää mennäänkö leffaan kattomaan Inferno vai Bridget Jones's Baby xD Lopulta annettiin arvostelujen päättää ja niinpä valinta oli Bridget Jones. Lipuista kiitos Jannelle ja Rosalle!

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu