Sivut

maanantai 26. joulukuuta 2016

Aatto '16

Ihanaa!! Suurin joululahjatoiveeni toteutui eli sain viettää jouluaaton kotona ja vielä yhtenä kappaleena ♥ Aatto sujui taas ihan perinteisen kaavan mukaan. Aamu alkoi joulupuurolla ja Joulupukin kuumalla linjalla. Sain mantelin ja koin suurta myötähäpeää Joulupukille lauleskelevien lasten takia. Lumiukko tuli tottakai myös katottua. Päivällä otettiin vähän mahakuvia (rv38) ennen ku päästiin koko joukolla kasvattamaan mahaa jouluruokapöytään. Kinkku, laatikot, rosolli... parempaa ei voi olla!

Kahvittelun jälkeen käytiin hautausmaalla. (Oli ihan sairaan liukas keli ja vedin nurin pariki kertaa. Tosin tyylikkäästi ja hillitysti polvilleen eli no worries :D). Illalla joskus 19 aikaan alkoi lahjojen jako. Oltiin sovittu, et tänä jouluna pysytään lahjojen suhteen kohtuudessa... No ei pysytty, en tiiä onko meillä koskaan ollu semmosta pakettiröykkiötä!

Jaettiin ja avattiin paketit järjestyksessä ja sen jälkeen naapurin porukka tuli käymään kahvilla. Osa porukasta lähti kirkkoon, me loput pelailtiin uutuuspelejä ja katottiin Raskasta joulua -konserttia. Yöllä katottiin vielä leffa Tarzanin legenda.

H♥M=T
Jouluvalot ♥__♥
Luumujuustokakku ja suklaa-piparihalko
Paketit jakoon!

Sitten vielä niitä lahjoja:

Uusia lautapelejä! Nämä tuli kyllä ihan yllätyksenä. Kaikkia ollaan keretty jo testatakin ja hyviä ovat.
Pörröiset tossut ja sukat + parit pussilakanasetit ja lakanat.
Tuo Darth Vader -keksikulho oli kyllä aika rändomi xD Esi-isä -muumimukista oon haaveillu jo pitkään ja sauvasekoitin tuli tarpeeseen. Ihana Bodyshopin Mango-pakkaus oli kiva ylläri.
Levykäisiä! Nightwishia, Mokomaa ja Opethia. Huippu yllätyksiä nämäkin.

Ite tuli tonttuiltua muille esim. kirjoja, koruja, muutama Solsidan-kausi, Uusi Sherlock -boksi, kiipeily- ja escape room -lahjakortit + erikoiskahvia ja -teetä ym. Matti sai mm. Nightwishin Vehicle of Spirit -blurayn ja Ensiferum-paidan sekä uuden, hienon käsityönä tehdyn shakkikuvioisen lompakon.

Myös Tallukalle oli yksi lahja. Saattaa tosin olla, et mää saan käyttää sitä jonku vuoden ajan eka ite ^^

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu