Sivut

maanantai 19. joulukuuta 2016

Viikon fiiliksiä 19

maanantai
Tämä giffi sopis hyvin keskiviikonki kohalle... tai no oikeestaan mille tahansa päivälle :D Mahassa on joka päivä käynnissä semmoset bileet, et ihme, jos ei kylkiluu murru!
tiistai
Tiistaina suunnittelin jouluviikon menun, kuten perinteeseen kuuluu. Päätin myös, et leipasen suklaa-appelsiinikeksejä, luumujuustokakkua, kurpitsa-pekonipiirakkaa jne. Kauppalistasta tuli melkosen pitkä.
keskiviikko
Keskiviikkona oli lääkäriaika äitiyspolilla. Siellä tehtiin mm. kokoarvio beibestä ja siinä tutkiessa lääkäritäti totesi, et näyttää vähän siltä, et typykkä ei välttämättä malta laskettuun aikaan asti tai edes ens vuoden puolelle. Whaattt?! Tallukka, pysy nyt siellä pliiiiis edes joulun yli!
torstai
Solun pikkujoulut oli tosiaan torstaina. Sillon tuli aloteltua joulusyöpöttelyt ihan kunnolla ku tarjolla oli torttuja, pipareita, konvehteja . . .
perjantai
Perjantai-aamuna käväsin kampaajalla. En oo oikeen vielä löytäny Oulusta semmosta luottokampaajaa, joten kokeilin taas uutta paikkaa. Letille ei tehty mitään muuta ku pikkasen lyhennettiin. Ens kerralla (millon lie se sitte onkaan) vois keksiä jotaki uutta ja vaikka värjätä yli vuoden tauon jälkeen.
lauantai
Käytiin Matin, Sampen, Stinan ja Jompen kans lauantaina kattomassa Rogue One: A Star Wars Story. Se yllätti positiivisesti. Vader on kyllä eeppinen!
sunnuntai
Sunnuntaina mentiin oikeen isolla porukalla (minä, Matti, iskä, äiti, Jomppe, Samppe & Stina) syömään Viikinkiravintola Haraldiin. Se paikka ei kyllä koskaan petä! Tälläkin kertaa kaikkien annokset oli niiiin hyviä, et melkeen nuoltiin lautaset puhtaaksi! ♥

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu