Sivut

tiistai 18. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen '17

Taiga-tipu toivottelee hyvää pääsiäistä!
Meijän pääsiäinen sujui erittäin mukavissa merkeissä. Torstaina Sasha ja Miika kävi meillä vähän pelailemassa ja samana iltana Ville, Lotta ja Viivi tuli meille yökylään.

Kummityttö ♥
Pikkuserkukset iloisissa tunnelmissa x)
Vauvat nukkuu ulkona ja vanhemmat pelaa!
Tyypit oli meillä perjantai-iltaan asti ennen kuin suuntasivat Raaheen. Jutusteltiin ja pelattiin Takenokoa. Minä ja Matti myös toimittiin ekaa kertaa elämässämme lapsenvahteina ku hoidettiin Viiviä sillä välin ku Ville&Lotta kävi Kauppurissa.

Lauantaina oli Taigan vuoro jäädä lapsenvahdin hoivaan, kun me lähettiin Matin kans juhlimaan Outi-tätini synttäreitä kreikkalaiseen ravintolaan. Oli siellä siis muitaki ku me, koko äitin puolen suku itseasiassa (Outi, Marko, Henkka, Hilla, mummo, pappa, Ulla, Make, iskä, äiti, Samppe, Stina, Jomppe, minä ja Matti). Lapsenvahtina toimi serkkuni Hanna. Ravintolareissun jälkeen nappastiin Taiga mukaan ja juhlat jatkui Outin&Markon kotona. Päivän kohokohta oli kuitenkin Tuiran kirkossa järjestetty INRI-pääsiäismusikaali, joka on siis synttärisankari-tätini säveltämä. Aivan mahtava esitys, kuten viime vuonnakin!

Stamna. Alkupalaksi tottakai tsatsikia ja pitaleipää ♥
Taigan ja Ulla-isotädin ensimmäinen kohtaaminen :)
♥ ✝ ♥
 Ajeltiin vielä lauantai-iltana Oulusta kotiinkotiin. Sunnuntaina Elina, Topi, Kirsi, Minna ja Mari käväsi meillä kylässä. Maanantaina nähtiin Tuomasta, Attua & Matildaa ja kokkailtiin pääsiäisateria, johon kuului mm. valkosipuli-rosmariini-karitsaa ja veriappelsiiniposset-jälkkäri. Illalla käytiin vaunulenkillä lammen jäällä.

Ei kommentteja:

Christmas Pikachu